SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDAKİ SATÜRN KOVA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Hayatımızdaki sınavların ve zorlanmaların temsilcisi Satürn, 22 Mart günü Kova burcuna geçecek.   Satürn aslında her bir burçta 2,5 yıl kalır. Ancak bu defa biraz değişik bir durumu var. 22 Mart 2020’de Kova burcu geçişi gerçekleştirdikten sonra, 9 Mayıs 2020’de Kova burcunun ilk derecelerinden retroya girecek. Retro esnasında derecesi geriye sayarak, 1 Temmuz 2020’de günü

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Hayatımızdaki sınavların ve zorlanmaların temsilcisi Satürn, 22 Mart günü Kova burcuna geçecek.
 
Satürn aslında her bir burçta 2,5 yıl kalır. Ancak bu defa biraz değişik bir durumu var. 22 Mart 2020’de Kova burcu geçişi gerçekleştirdikten sonra, 9 Mayıs 2020’de Kova burcunun ilk derecelerinden retroya girecek. Retro esnasında derecesi geriye sayarak, 1 Temmuz 2020’de günü tekrar Oğlak burcuna geçiş yapacak. Retroya Oğlak burcunda devam ederek, 28 Eylül 2020’de ileri gitmeye başlayacak. Oğlak’ta bir süre daha ilerledikten sonra, asıl 17 Aralık 2020’de Kova burcuna geçiş yapacak.
 
Yani; 22 Mart – 1 Temmuz 2020 arasında yaşayacağımız Satürn Kova dönemi fragman aslında bizler için. Asıl Satürn Kova geçişi etkisini 17 Aralık 2020 sonrasındaki süreçte ve 2023 Mart’ına kadar hissettirecek.
 
22 Mart – 1 Temmuz arasında yaşayacağımız Satürn Kova fragmanının yapacağı en önemli etki; kollektif anlamda pek çok kişinin sosyalleşme ihtiyacına girmesi ama bunu gerçekleştirememesi yönünde olacaktır. Çünkü 24 Mart’taki sert etkili Koç yeniayı ile beraber Corona’nın dünya çapındaki yayılımının aşırı derecede artarak, İtalya ve Fransa dışındaki başka ülkelerin de karantina kararı alacağını düşünüyorum.
 
Özellikle 30 Mart – 5 Nisan arasındaki süreçte; teknoloji veya elektrik sebepli, zamanında üzerine düşülmemiş bir sorun yüzünden, global para piyasalarını etkileyecek ciddi bir sıkıntı da yaşanacağını da düşünüyorum. Yine bu dönemde dünya liderleri arasında fevri restleşmeler gündeme gelebilir.
 
1 Mayıs – 3 Haziran arasında; insanların sosyal haklarının korunması adına çeşitli protesto yürüyüşleri düzenlenebilir tüm dünyada. Corona sebebiyle çalışma hayatı ve ekonomi felç duruma geldiği ve durum düzelene kadar da böyle olmaya devam edeceği için; bir yerde insanların düzene karşı gelmek isteyeceğini sanıyorum.
 
Bu zor günleri insanlık olarak  kolayca atlatabilmemizi umuyorum.
 
Sevgilerimle.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.