SON DAKİKA
Hava Durumu

2020’DE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Yıl boyunca fiziksel anlamda önemli değişimler geçirmeniz mümkün. Kendinizi baştan yaratabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı itibariyle de ortaklaşa parasal gelirleriniz, sigorta, vergi ve miras gibi konularda da büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bilinçaltınız ve kısıtlanmışlıklarınız ortaya çıkmak isteyebilir. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca fiziksel anlamda önemli değişimler geçirmeniz mümkün. Kendinizi baştan yaratabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı itibariyle de ortaklaşa parasal gelirleriniz, sigorta, vergi ve miras gibi konularda da büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bilinçaltınız ve kısıtlanmışlıklarınız ortaya çıkmak isteyebilir. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; ortaklaşa parasal konular, vergi, sigorta ve miras konularında çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; geçmişte bireyselliğinizi ortaya koyamamanıza sebep olan sıkıntıları gidererek; çalışma hayatınız, hayat rutinleriniz ve sağlığınız konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; idealleriniz, inançlarınız ve akademik hayatınız konularında büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; idealleriniz, inançlarınız ve akademik hayatınız konusunda çaba sarfetmenizi gerektirecek durumlar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte uzak akrabalarınız ve/veya kendi kültürünüze yabancı olan kişiler için yaptığınız iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; bireysel para gelirlerinizide sizi zorlayacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında;  çalışma hayatınızda, aşk hayatınız ve/veya çocuklarınız ile ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta, miras gibi konular sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; aile ve yuvanız ile kariyerini ve toplumsal statünüz arasında kalabilir ve yakın çevrenizle ilişkilerinizin geçmişteki gibi iyi gideceğiniz düşünebilirsiniz. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, aile ve yuva konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; aile ve yuvayı tercih etmeniz gerekirken, kariyerinizi ve toplumsal statünüzü seçmiş olmanız kaynaklı ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; bireysel gelirlerinizi artırmak için çok yönlü düşünebilir ve çeşitli para kazanma yöntemleriyle uğraşabilirsiniz. Ancak 1-25 Haziran arasında, denediğiniz para kazanma yöntemleri çok iyi sonuçlar vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, bilinçaltınızı şifalamak isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi parasal gelire dönüştürmek isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; sosyal çevrenizde geri planda kaldığınız için; bireysel gelirlerinizi arttırmak adına yapacağınız girişimlere dikkat edin!
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; sosyal hayatınızda gizlilikten hoşlanabilir ve arkadaşlarınızla beraber her türlü gizemli ve acayip işe girişmek isteyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; bilinçaltınızda bir enerji patlaması var ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, artan bilinçaltınızda artan şiddet içgüdüsü nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; bilinçaltında öfkenizi bastırabilirsiniz.  Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bilinçaltınızda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.