SON DAKİKA
Hava Durumu

22 MAYIS İKİZLER YENİAYI ve ETKİLERİ

Dün, Bursa saati ile 20:38’de, İkizler burcunda bir yeniay meydana geldi. Yeniay anında Yay burcu yükseliyordu. Ebeveynlik yapmakta olduğunuz yakın akrabalar (teyze, dayı, hala) ve/veya kardeşlerle ilgili bazı zorlanmalar ve merhametinizden kaynaklı olarak; onlara bakma, ilgilenme, sorumluluklarını alma gibi yeni meşguliyetler ve artan sorumluluklar söz konusu olabilir bu yeniayda. Pek çok kişi bireysel gelirleri ile

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Dün, Bursa saati ile 20:38’de, İkizler burcunda bir yeniay meydana geldi. Yeniay anında Yay burcu yükseliyordu.
Ebeveynlik yapmakta olduğunuz yakın akrabalar (teyze, dayı, hala) ve/veya kardeşlerle ilgili bazı zorlanmalar ve merhametinizden kaynaklı olarak; onlara bakma, ilgilenme, sorumluluklarını alma gibi yeni meşguliyetler ve artan sorumluluklar söz konusu olabilir bu yeniayda.
Pek çok kişi bireysel gelirleri ile ilgili sorunlarla uğraşmak ve bu sorunların çözümsüz kalması gibi durumlarla karşı karşıya kalabilir. Servet kayıplarına uğrayabilir. Çalışma hayatında büyük dönüşümler yaşamak zorunda kalacağı durumların içerisine düşebilir.
Yeniayla beraber aşırı özgürlük ve sosyalleşme isteği, sorumluluk almak istememe ve sınırsızca duygularla hareket etme modu da artacağı için; özellikle 28 Mayıs’a kadar olan süreçte uzun süreli ilişkiler, evlilikler ve ortaklıklarda iletişim problemleri, ahlaksal problemler ve/veya belirsizlikler meydana gelebilir. Eski sevgililer hayatınıza dahil olmaya çalışarak, mevcut ilişkinizi veya evliliğinizi etkilemeye çalışabilir. Partnerlerde sırf merak yüzünden eşcinsel maceralarla girme isteği olabilir.
Özellikle velayet davaları ve boşanma davalarına yönelik bir vurgu var bu yeniayda. Hakimleri ilgilendiren bazı sıkıntılı durumlar da söz konusu olabilir ayrıca.
Yeniay ve sonrasındaki 1 haftalık süreçte pek çok kişi; vücudun su tutması, şişme, ödem gibi sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilir. Sinir hastalıklarından muzdarip olan kişilerin sinir krizi atakları geçirmesi söz konusu olabilir.
Yükselen Yay’lar, yukarıda bahsettiğim tüm konularla ilgili olarak direkt etkilenebilirler. Yükselen Terazi’ler ise; evlatlarıyla gergin durumlar yaşamamaya, hamileyseler düşük ya da erken doğum gibi sıkıntılı durumlara karşı dikkat etmeliler.
Bu yeniayın bence en önemli vurgusu; bileğinin gücü, çalışma azmi, dürüstlüğü ile kazanç elde etmeyen ve ikili ilişkisi, evliliği, ortaklığında dürüst ve ilkeli davranmayan kişilere temizlik yapacak olması. 
Karma bedeli, bu yeniayla beraber erdem ve ahlak üzerinden ödenecek anlayacağınız…
 
Ece ERHAN KUL
(Analitik Spiritüel Astrolog)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.