SON DAKİKA
Hava Durumu

24 MART KOÇ YENİAYI ve ETKİLERİ

Dün, Bursa saati ile öğlen 12.28’de Koç burcunda bir yeniay meydana geldi.   Kollektif anlamda yeniayın etkilerine baktığımızda; yeniay ve sonrasındaki 1 hafta içinde, dünya çapındaki Corona vakalarında çok ciddi bir patlama olma olasılığı yüksek görünüyor. Pek çok dünya ülkesinde, aynı Almanya, İtalya ve Yunanistan’daki gibi sokağa çıkma yasağı ve karantina ilan edilir diye düşünüyorum.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Dün, Bursa saati ile öğlen 12.28’de Koç burcunda bir yeniay meydana geldi.
 
Kollektif anlamda yeniayın etkilerine baktığımızda; yeniay ve sonrasındaki 1 hafta içinde, dünya çapındaki Corona vakalarında çok ciddi bir patlama olma olasılığı yüksek görünüyor. Pek çok dünya ülkesinde, aynı Almanya, İtalya ve Yunanistan’daki gibi sokağa çıkma yasağı ve karantina ilan edilir diye düşünüyorum.
 
Dünya çapında sağlık çalışanlarına (doktor, hemşire, hastabakıcı) kişilere yeterli miktarda koruyucu malzeme verilemedi biliyorsunuz. Dolayısıyla bu kişiler zaten direkt tehlike altındalar. Şimdiye kadar onlarla ilgili çok fazla enfekte haberi almadığımıza seviniyorduk. Ancak yeniay ile beraber çok fazla sağlık çalışanı hastalanacak gibi görünüyor maalesef ????
 
Corona’nın ağırlıkla belli bir yaş üzerinde ve/veya bağışıklığı güçlü olmayan kişileri enfekte ettiğini artık biliyoruz. Yeniay anında, çocuklar için yaşlıların kendini feda etmesi gibi bir görünüm var. Yaşlılarla ilgili daha da fazla ölüm haberi alacağız gibi görünüyor. Ama çocuklarla ilgili bir vurgu da var. Corona illeti çocuklara da sıçramaz inşallah!
 
Dünyada ya da ülkemizde bazı ünlülerin Corona yüzünden vefat haberlerini de alabiliriz yeniay ve sonrasında.
 
Dünya devletleri arasında her ne kadar otorite çalışmalar olsa da, insanlığın gelişimine engel olan Corona krizine çare bulmak adına; dünya liderleri daha sabırlı ve diplomatik tavırlar sergileyebilirler. Corona salgını olmasaydı Rusya herkese kafa tutardı bence. Şu anda bir şey yapmıyorsa, Corona yüzünden yapmıyor ama zamanını bekliyor diye düşünüyorum. (Haziran ayı sonrası)
 
Corona sebebiyle uluslarası ticarette yaşanan belirsizlikler, yeniay ve sonrasında da devam edecek gibi görünüyor. Tabi ki ticaretin durması yüzünden dünya ekonomisi alt üst olmaya devam edecek gibi. Bu sebeple; parasızlık çeken ve ve sosyal haklarını elde etmek isteyen pek çok kişi kriminal olaylara karışabilir, vatandaşı olduğu devletin otoritesine karşı ayaklanabilir. 8 Nisan’daki dolunaya yakın bir zamanda bu yüzden, dünya çapında kriminal olaylar ve yağmalamalar meydana gelebilir. Bu kriz atladıktan sonraki sınavımız dünya ekonomisi üzerinden gelecek diye düşünüyorum.
 
Ülkemiz yeniaydan en çok etkilenen ülkelerden biri olacakgibi görünüyor. Karantina kararı yeniay sonrasında bizde de alınabilir bu yüzden. Ayrıca mecliste muhalefet kanadında yer alan bazı milletvekileriyle ilgili Corona enfektesi haberleri alabiliriz.
 
Yine küçük bir olasılık ama; ülkemizde küçük şiddette bir depremle yüreğimiz ağzımıza da gelebilir. Yeniay çok büyük ve yıkıcı etkili bir deprem getirmeyecektir bunu unutmayın. Corona salgınını daha da arttırmamak adına, bir sarsıntı yaşasanız bile evinizde kalmanızda fayda var. Çünkü evde kalmanız ulusal sağlığımız için en doğrusu!
 
Göreceğiniz gibi yeniayın iyi hiç bir tarafı yok. Ben de bir astrolog olarak içim kan ağlayarak yazıyorum bunları ve şimdiye kadar insanlık olarak yaptığımız şeytanlıkların karmasını bu yeniayla beraber ödemeye başlıyoruz diye düşünüyorum. Unuttuğumuz merhamet ve insanlığı, kafamıza vura vura hatırlatıyor gökyüzü!
 
Hakkımızda hayırlısı…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.