SON DAKİKA
Hava Durumu

26 ARALIK GÜNEŞ TUTULMASI ve ETKİLERİ

26 Aralık günü, Bursa saatiyle 08:13’te Oğlak burcunda bir halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulma; diğer yeniaylar gibi etkisini hemen değil, büyük ihtimalle 20-26 Şubat arasında gösteriyor olacak.             Her zamanki gibi; aşağıda yazdığım etkiler kollektif anlamda hepimizi etkileyecek genel görünümlerdir. Yani insanlar bu bahsettiğim şekilde davranmaya genel olarak meyilli olacaklar demek anlamına geliyor.            

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2019 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

26 Aralık günü, Bursa saatiyle 08:13’te Oğlak burcunda bir halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulma; diğer yeniaylar gibi etkisini hemen değil, büyük ihtimalle 20-26 Şubat arasında gösteriyor olacak.
            Her zamanki gibi; aşağıda yazdığım etkiler kollektif anlamda hepimizi etkileyecek genel görünümlerdir. Yani insanlar bu bahsettiğim şekilde davranmaya genel olarak meyilli olacaklar demek anlamına geliyor.
            Ancak bir yandan da tutulma anında Oğlak burcunda bir gezegen yığılması söz konusu. Tutulma anı haritasının yükseleni de Oğlak burcu. Bu sebeple özellikle yükselen Oğlak’ların hayatında, aşağıda bahsedeceğim gündemler az ya da çok bir şekilde yer alabilir.
            Oğlak işin içinde olduğunda; kariyer, toplumsal statü, çıkarını kollama ve kazanç beklentisinde olma bir şekilde etkide olur. Kariyer ve toplumsal statü için yeni başlangıçlar yapmak adına kendini çok fazla paralama, bir yandan da bu yolla parasal kazançlarının artması beklentisinde olma gibi tipik Oğlak sembolikleri bu tutulmada direkt olarak ön planda.
            Ancak Oğlak, egosu fazla olsa da bunu belli etmez. Gürültüyle değil, daha çok sessiz, ağır ve derinden ilerlemek onun yöntemidir. Ayrıca aşırı tedbirli ve kötümserdir, Kazanç için çabasını sarfeder ama bunun için herşeye balıklama dalmaz, gaza kolay gelmez, oturup düşünmeden hareket etmez, düşünmeden konuşmaz. Kısacası hayatı mantık üzerine kuruludur, duyguları geri plandadır.
            Bu tutulmada işte Oğlak’ın bu tedbirli, mantıklı ve kötümser tarafı yok hükmünde. Tersine; zengin olmanın kaderi olduğunu düşünerek hareket etme ve egosal davranma, kendini ortaya koymak için toplumsal statüyü bir an önce elde etmek isteme, yakın çevresinin ve/veya kardeşlerinin verdiği gazlara gelerek hisleriyle ve ölçüsüz hareketlerde bulunma, geçmişte insanlara yaptığı iyiliklerin karşılığını alacağını sanarak aşırı iyimser ve sorumsuzca davranma, yeni ideallerin peşine koşmak pahasına kendine bile yalan söyleyerek mantıksız hareket etme, kısa yoldan para kazanmak için kestirme veya gayrımeşru işlerin peşine düşme gibi bir durum söz konusu.
            Ayrıca sosyal anlamda çaba sarfetmek ve insanları manipüle ederek etkisi altına almak için gerekirse yalana başvurma, aşırı derecede gizlilik içerisinde hareket etme gibi etkenler de mevcut.    Ancak tüm bunlara rağmen bireysel para gelirlerinde belirsizlikler olması muhtemel. Çünkü güvenilen dağlara bayağı bir kar yağacak gibi görünüyor. Çoğu kişinin düşünmeden konuşarak, karşısındakine tutamayacağı sözler verme olasılığı oldukça yüksek.
            Aşırı egonun verdiği kendine güven ve toplumsal statü ihtiyacı ile; yurtdışıyla veya yabancılarla anlaşma ve sözleşmelere girmek, çıkarını kollamak için gerekirse cinselliği kullanmak, duygusallık ve aile gibi değerleri geri plana atmak gibi durumlarla karşılaşılması ve bu yüzden aile hayatında ani sıkıntılar yaşanması da muhtemel.
            Özellikle yükseleni Başak olanlar; bu tutulmanın etkisini en çok göstereceği 20-26 Şubat arasında; doğurganlık ile ilgili sıkıntılar, düşük, hamile kalamama, doğum esnasında sıkıntılar yaşama gibi doğumla ilgili sorunlara karşı tetikte olsunlar.
            Özetle bu tutulma; yüksek egonun, kariyer ve statü takıntısının, düşünmeden konuşmanın ve tedbirsiz hareketlerin vereceği  zararlardan korunmak için, ben yerine biz olmayı seçmeyi unutmamamız konusunda bize gökyüzünün yaptığı büyük bir uyarı niteliğinde.
            İşin ilginci, spiritüel konular ve astroloji için yoğun bir merak etkisi de var gökyüzünde. Belki de kariyer ve statü yerine bu konularla daha çok ilgilenelim ve ben yerine biz olmayı unutmayalım diye, bu gökyüzü görünümleriyle Allah bize elini uzatıyordur ne dersiniz ????
            Farkındalık algınızın artması dileklerimle.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.