SON DAKİKA
Hava Durumu

28 EKİM AKREP YENİAYI VE ETKİLERİ

28 Ekim 2019 günü sabahına, Güneş hemen doğmadan önce 06:37’de ve Akrep burcunda gerçekleşmiş yeniay ile uyanacağız. Özel bir durum olmadıkça, tüm yeniaylar yeni başlangıçlar için gerekli  enerjiyi  taşırlar ve yaklaşık 14-15 gün sonra gerçekleşecek dolunaya kadar da etkilerini bir şekilde gösterirler. Biz astrologlar, yeniayın tam gerçekleştiği andaki haritayı çıkartır ve bu yeni başlangıçların hangi

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

28 Ekim 2019 günü sabahına, Güneş hemen doğmadan önce 06:37’de ve Akrep burcunda gerçekleşmiş yeniay ile uyanacağız.
Özel bir durum olmadıkça, tüm yeniaylar yeni başlangıçlar için gerekli  enerjiyi  taşırlar ve yaklaşık 14-15 gün sonra gerçekleşecek dolunaya kadar da etkilerini bir şekilde gösterirler.
Biz astrologlar, yeniayın tam gerçekleştiği andaki haritayı çıkartır ve bu yeni başlangıçların hangi konular ağırlıkta olacağını, en çok hangi burçların bundan etkileneceğini ve yeniayın etkili olduğu 14-15 günlük süre boyunca gerçekleşmesi muhtemel olay ve durumların analizini yaparız. Aynı şekilde dolunay zamanları da dolunay ile ilgili analizlerimizi yaparız. Dolayısıyla ben de yaklaşık her 14-15 günde bir, sizlerle yeniay veya dolunay yazısı paylaşıyor olacağım.
Evet gelelim yeniayın etkilerine…
Yeniay Akrep burcunda gerçekleşiyor ve yeniay anında Terazi burcu yükseliyor. Öyleyse; haritasında Akrep burcu vurgusu olanlar ve yükseleni Terazi olanlar aşağıda bahsedeceğim etkileri bariz bir şekilde hissedecekler. Yani; tutku, sahiplenme, kıskançlık, derinlik, erotizm, ortaklaşa elde edilen parasal kazançlar, herşeyi didikleyen ve analiz eden aşırı merak, birşeyleri gizlemeye çalışma, gizem, spiritüel konulara merak gibi Akrep sembolikleri öne çıkacak bu yeniayda. Ama şu şekilde ortaya çıkacak:
Herkes birbiriyle uyum içinde, dengeli ilişki ya da ortaklıklar kuruyormuş ve birbirini idare ediyormuş gibi gözükse de, gerçekte hiç de öyle bir durum yok. Herkes aslında sevdiği ya da ortağından birşeyler saklamanın, arkasından entrika çevirmenin, kendisini gizemli davranarak ortaya koymanın peşinde. Dışarıdan gözüken denge ve uyum enerjisi aşırı pasif aslında. Tabi ki bu denge ve uyum enerjisinin pasifliği hem bencilliğe sebep oluyor; hem de yakın çevre, arkadaş ve kardeşlerle olan ilişkileri oldukça sevimsiz ve soğuk bir hale getiriyor.
Parasal anlamda ortaklaşa yapılan ticari işlerde bile herkes aslında kendi parasal durumunu kolluyor. Hatta para konusunda şanslı ve bereketli olduklarına inandıkları için; özellikle yatırım veya spekülasyonlar yoluyla gelirlerini katlamanın hayalini kuruyorlar. Bu sayede diğer insanların takdirini kazanmak ve öne çıkmak isteği ön planda. Ama nasıl bir yatırım yapılacağı konusunda da kafalar oldukça bulanık. Ama böyle bir gökyüzünde yatırımdan gelecek gelirlere güvenen çok fena yanılır onu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Bir yandan da romantik aşk maceralarının peşinde koşma ve anlık erotik çekimleri aşk zannetme yanılgısı söz konusu. Kişiler kendi gözleri dışarıda olsa da, eşlerine aşırı kıskanç ve sahiplenici davranarak, “Ya benimsin ya toprağın” tarzındaki yaklaşımlar sergileyebilir. Tüm bu sebeplerden dolayı uzun süreli ilişkilerin ve evliliklerin akla hayale gelmedik şekilde zarar görmesi söz konusu olabilir.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.