SON DAKİKA
Hava Durumu

3 AĞUSTOS KOVA BURCUNDA DOLUNAY VE ETKİLERİ

Bayramın son günü, 3 Ağustos Pazartesi akşamı, Bursa saatiyle 18:59’da Kova burcunda bir dolunay gerçekleşti. Aslında dolunayın etkisini 1 Ağustos itibariyle hissetmeye başlamıştık. Ancak araya giren bayram tatili sebebiyle, asıl 4 Ağustos Salı günü ve sonrasındaki birkaç gün içinde itibariyle etkisini çok net bir şekilde göstermeye başlayacaktır. Dolunay anı haritasında Oğlak burcu yükseliyor ve askeri

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2020 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bayramın son günü, 3 Ağustos Pazartesi akşamı, Bursa saatiyle 18:59’da Kova burcunda bir dolunay gerçekleşti. Aslında dolunayın etkisini 1 Ağustos itibariyle hissetmeye başlamıştık. Ancak araya giren bayram tatili sebebiyle, asıl 4 Ağustos Salı günü ve sonrasındaki birkaç gün içinde itibariyle etkisini çok net bir şekilde göstermeye başlayacaktır.
Dolunay anı haritasında Oğlak burcu yükseliyor ve askeri başarılara yönelik bir gündemi işaret etmekte. Nitekim dolunayın meydana geldiği alan da; komşu devletlerle uluslararası diplomatik ilişkilerde agresif, aceleci ve ben bilirim tarzındaki tavırlar yüzünden meydana gelmesi olası ani zorlanmaların, insanların sağlığı ve refahını zora sokacak durumları ortaya çıkarma ihtimalinin yüksek gösteriyor.
Evliliklerde ve uzun süreli ilişkilerde; bayram boyunca eğlence ve tatil için harcanan paralar, bayram sonrasında aile bütçesinin zarar görmesi şeklinde ortaya çıkabilir. Yine evliliklerde bencilce kararlar verilmesine yol açabilir.
Bayram tatilinin bitmesiyle beraber; ticari iş ortaklıklarındaki agresif çatışma ve tartışmalar, ortaklıkları darmadağın eden bazı hukuki süreçleri başlatabilir.
4 Ağustos Salı günü itibariyle; birkaç gün içinde altın, döviz ve borsaya yönelik yatırımlarda artış olacağı, bu yüzden de ticaret hayatındaki belirsizliklerin daha da artacağı söylenebilir. Zaten ülkeler arasındaki diplomatik ilişkileri, evlilikleri ve ticari iş ortaklıklarını zorlayan ana sebep; gelirlerdeki belirsizlikler ve kayıplar olacaktır.
Corona tehlikesi halen tam olarak geçmiş değil biliyorsunuz. Fazla iç içe yapılan bayram ziyaretleri ve sosyalleşmeler, bayram sonrasındaki Corona vakalarında artışlara yol açabilir.
Ancak bence bu dolunayda, Corona’nın dışında, kadınlık ve üreme organlarında (göğüsler ve rahim) ve lenf gibi vücut sıvılarında meydana gelecek bazı sağlık problemleri asıl tehlike. Hatta bu organlarda tümör büyümeleri kaynaklı kanser vakalarında artışlar olması söz konusu olabilir. Hatta bu etki 13 Ağustos’a kadar devam edecektir. Bahsettiğim organlarınızda bir sorun olursa, doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Dolunayda ana etki ego çatışması ve bireysellik isteği üzerinden gelecek gibi görünüyor. Ancak bireysel ve özgür olmak da pek mümkün değil. Çünkü bunu sağlayacak ana etkenlerden biri olan para ortalıklarda yok.
Aslında dolunay aracılığıyla evrenin vermeye çalıştığı mesaj; hümanist olmak için bu dolunayın son şansımız olduğu ve evrensel düşünce boyutuna artık gerçekten geçmemiz gerektiği yönünde. Yoksa benlik yıkımlarından kurtulabilmemiz mümkün değil gibi görünüyor…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.