SON DAKİKA
Hava Durumu

30 KASIM’DA AY TUTULMASININ ETKİLERİ

30 Kasım Pazartesi günü, Bursa saatiyle 12:30’da İkizler burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Göğün gözcülerinden Aldebaran yıldızının etkisinde gerçekleşen bu tutulma hepimiz için oldukça önemli! Aslında, 1-2 gün önceden Ay gökyüzünde tabak gibi kocaman görünmeye başladığı andan itibaren kendini hissettirmeye başlayacak bu tutulmanın etkisi uzun bir vadeye yayılacak ve özellikle 15-20 Mart 2021 tarihleri

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

30 Kasım Pazartesi günü, Bursa saatiyle 12:30’da İkizler burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Göğün gözcülerinden Aldebaran yıldızının etkisinde gerçekleşen bu tutulma hepimiz için oldukça önemli!
Aslında, 1-2 gün önceden Ay gökyüzünde tabak gibi kocaman görünmeye başladığı andan itibaren kendini hissettirmeye başlayacak bu tutulmanın etkisi uzun bir vadeye yayılacak ve özellikle 15-20 Mart 2021 tarihleri arasında çok bariz etki gösterecektir.
Bu tutulma gibi Aldebaran yıldızının etkin olduğu tutulmalar; düşman saldırıları, isyanlar, kanun kaçaklarının ortaya çıkması, sınır anlaşmazlıkları, ülke topraklarındaki hainler ve düşmanların ortaya çıkacağını ve onları topraklardan kovmaya yönelik askeri operasyonların bu dönemde yapılmasının olası olacağını gösterir.
Nitekim Ay tutulmasının anı haritası da yurt topraklarını koruma yönünde kararlar alınacağını gösteriyor. Ama buradaki vurgu daha çok politik hareketlerle şekillenecek bir askeri operasyonu gösteriyor. Savaş tarzı bir vurgu yok. Ama ülkelerarası dış ilişkilerde inanılmaz entrikalar ve gizli komplolar dönecek gibi bu dönemde.
Aldebaran etkili tutulmalar ayrıca; hava koşulları, özellikle sellerden kaynaklı olarak toprağın, tarım alanlarının, çiftçilerin ve taşınmaz malların (gayrımenkuller) zarar göreceğini gösterir. Bu sebeple meydana gelecek kıtlıktan kaynaklı olarak insanların yağmacılık yapmasının olası olduğuna dikkat çeker.
Nitekim Ay tutulması ani haritasındaki Lilith-Uranüs birlikteliği, bireysel gelirler ve sahip olunan maddi varlıkların ani bir şekilde tehlike altına gireceğini ve ağır kısıtlanmalar yaşamamızın olası olduğunu gösteriyor.
Demek ki tarım alanlarının zarar görmesi kaynaklı kıtlık ve yağmalar, ülkelerin topraklarına yönelik politik olaylar, bu tutulmanın tetikleneceği 15-20 Mart arasındaki sürece dünya çapında damgasını vuracak.
Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde; dünyadaki bu tip ağır olayların etkisiyle iyice sarpa saran global ekonomik çöküşün sonucu olarak; spekülatif yatırım araçlarına yönelik yaptırımlar uygulanması yönünde kararlar alınabilir.
Ülkemizde, büyük şirket iflasları ve sonucunda borsada çöküşler bekliyorum özellikle 15 Mart sonrasından Mayıs ortasına kadar olan dönemde. Devlet yönetimini savaşa zorlamak amaçlı dış düşmanlıklar, tahrikler söz konusu olabilir. Ülke topraklarımıza yönelik hainlik ve düşmanlıklar da 11-30 Nisan15-20 Mart arasındaki süreçte ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Bu kadar ağır etkili bir tutulma bizleri şahsi olarak nasıl etkiler diye soracak olursanız; yükselenler bazında şu şekilde bir genel değerlendirme yapmak mümkün:
Yükselen Koç; arkadaşları için kendilerini çok fazla paraladıklarının farkına vararak, bireysel gelirlerini arttırmak ve/veya özdeğer duygularını geliştirmek yönünde bazı kararlar alabilirler.
Yükselen Boğa; insanlar kendilerini çalışkan ve başarılı bulsun ve sosyal statüleri bozulmasın diye verdikleri tavizlerin farkına varabilir, kendilerini bireysel anlamda öne çıkarmak isteğinde olabilirler.
Yükselen İkizler; inançları yüzünden bilinçaltı korkuları ve kısıtlanmalarının arttığını fark edebilir ve sorumluluklardan kaçınarak bundan kurtulabileceklerini düşünebilirler.
Yükselen Yengeç; sosyal ve samimi olmalarını kötüye kullandığını düşündükleri arkadaşlarıyla aralarındaki bağları kesmeye karar verebilirler.
Yükselen Aslan; eşleriyle beraber iş yapmak isteyebilir ve bunun için kariyer hayatlarıyla ilgili yeni kararlar verebilirler.
Yükselen Başak; hayatlarında herkese karşı ne kadar çok verici, hizmetkar davrandıklarının farkına varabilir, sağlık ve beslenme konusundaki ideallerini ve inançlarını bu yüzden değiştirmeye karar verebilirler.
Yükselen Terazi; çocuklarına olan düşkünlükleri sebebiyle, onlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına, hane içerisine giren gelirlerini arttırmak isteyebilirler. Yeni bir bebek haberi de bunu onlara yaptırabilir.
 
(Bu arada Ay tutulmasında özel bir etki var. Bu dönemde yapılan evliliklerin sonu iyi olmasa da, Ay tutulmasında altta yer alan Aldebaran yıldızının etkisiyle, bu evliliklerden doğacak çocuklar uzun ömürlü olabilirler. Yani şu ortamda doğacak çocuk ne kadar şanssız diye düşünmeyin. Ay tutulmasında böyle bir etki var. Elbette tüm yükselenleri ilgilendiren bir durum bu. Şimdi yeri gelmişken söylemiş olayım)
 
Yükselen Akrep; aile ve yuvalarındaki birlik ve dirlik için, evlilikleri ve iş ortaklıkları ile ilgili bazı kararlar alabilirler.
Yükselen Yay; arkadaş, kardeş ve yakın akrabalarına karşı yaptıkları fedakarlıkların farkına varabilir ve ihmal ettikleri hayat rutinleri ve sağlıklarına daha çok eğilmek isteyebilirler.
Yükselen Oğlak; kendilerini maddi anlamda güvende hissetmediklerinden dolayı, aşk hayatları ve çocuklarına daha iyi hayat şartları sağlamak için yeni kararlar almayı seçebilirler.
Yükselen Kova; ne kadar fedakar ve verici olduklarının farkında varabilir, aileleri ve yuvalarıyla ilgili zorlayıcı kararlar alarak bu durumu ortadan kaldırmak isteyebilirler.
Yükselen Balık; kendilerini başka insanlara gösterdikleri merhamet ve anaçlıkla ortaya koyduklarını fark ederek kardeşleri, yakın çevreleri ve eğitim hayatları konusunda yeni kararlar alabilirler.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.