SON DAKİKA
Hava Durumu

ALTERNATİFSİZ İKTİDAR

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2020 10:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 10:42

AK Parti iktidarı 18 yıldır ülkeyi yönetiyor.
Kim ne derse desin sayılamayacak kadar hizmetler yaptı. Koalisyonlar tarafından idare edilen ülkeye istikrar getirdi. Siyasi cambazlıklar ortadan katkı. Türkiye’yi birçok konuda ilklerle tanıştırdı. Her alanda güzel hizmetlere imza attı. Babadan kalma fanatik particilik devri sona erdi. Ülkenin dört bir tarafı imar edildi. Fakir fukara, garip guraba devletin koruyucu şemsiyesi altına alındı. İşsizlere, yaşlılara, özürlülere, muhtaçlara maaş bağlandı. Şu an devletten para almayan kimse kalmadı. Sosyal devlet budur işte. 
***
Şimdi sormak lazım; böyle bir iktidarın gitmesini kim ister?
Ancak muhalefet partileri ve onların destekçileri, iktidarı devirmekle görevli bazı basın yayın organları ekonominin bozuk olduğunu ve AK Parti’ye olan desteğin gitgide azaldığını ifade etmektedirler. 
Bunların gerçeklerle ilgisi yoktur. Milletin AK Parti’ye olan güveni tamdır ve artarak devam etmektedir. AK Parti’den ayrılarak yeni parti kuranların da AK Parti’ye verecekleri bir zarar yoktur. Aksine olumlu yönde katkı sağlayacaklardır. AK Parti içerde ve dışarıda çok güçlü bir irade tarafından temsil edilmektedir. Milletimizin başı bulutlara değecek kadar diktir. 
Her platformda ülkemizin itibarı artmıştır. İnsanımız şimdiye kadar görmediği gelişmelere şahit olmuştur. Yapılamayanlar bu dönemde bir bir hayata geçirilmiştir. 
Uzun yıllar boyu açılamayan Ayasofya bu dönemde ibadete açılmıştır. 
Daha sayılamayacak kadar çok hizmet bu dönemde yapılmıştır.
Şimdi sormak lazım; şayet başa CHP gelseydi bu hizmetlerin onda biri yapılabilir miydi?
Onu bırakın ülke her alanda sıkıntılı bir sürecin içine girmez miydi?
Tekrar başörtüsü sıkıntılarını yaşamak mıydı? 
Canan Kaftancıoğlu tipi militanlar devlet kademelerine yerleştirilmez miydi? 
***
Şimdi baktığımızda CHP kadrolarının bu ülkeyi yönetmeye ehil olmadığını görüyoruz. Diğer taraftan bölücü terör unsurlarıyla da dirsek teması bilinmiyor birşey değil.
AK Parti çıtayı çok yükseltti. 
Şu an meclis çatısı altında veya dışında olan sağ partilerden de bir alternatif ćıkacağa benzemiyor. 
Kala kala geriye yine AK Parti kalıyor. Çok büyük bir gelişme olmazsa önümüzdeki seçimlerin galibi yine AK Parti olacaktır. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.