SON DAKİKA
Hava Durumu

ARALIK AYINDA GÖKYÜZÜ BİZE NELER FISILDIYOR?

Hayatlarımızı allak bullak eden 2020 yılının sonuna ve yılı kapatıyoruz. Aralık ayında da sizlere çok güzel haberler veremesem de bizleri nelerin beklediği konusunda kısaca bilgilendirme yapmak istiyorum. Ama öncesinde, Aralık ayında gökyüzündeki gezegenlerin ne durumda olduğuna dair kısa bir özet geçeyim. Çünkü resmen 2021 yılına hazırlık yaparcasına bir sürü önemli gezegen geçişi var bu ay!

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Hayatlarımızı allak bullak eden 2020 yılının sonuna ve yılı kapatıyoruz. Aralık ayında da sizlere çok güzel haberler veremesem de bizleri nelerin beklediği konusunda kısaca bilgilendirme yapmak istiyorum.
Ama öncesinde, Aralık ayında gökyüzündeki gezegenlerin ne durumda olduğuna dair kısa bir özet geçeyim. Çünkü resmen 2021 yılına hazırlık yaparcasına bir sürü önemli gezegen geçişi var bu ay!
1 Aralık’ta Merkür ve 15 Aralık’ta da Venüs Yay burcuna geçecekler. Ticaret ve para konusunda geçmişte yapmış olan sorumsuzluklar ve hilebazlıkların bedellerinin, 12 Aralık sonrasında yapan kişilerin ayaklarına dolanması ve para kayıpları yaşamaları oldukça olası.
Bir süredir birbirlerine yaklaşmaya başlayan Lilith ve Uranüs, Aralık ayının ortası civarında kesin kavuşum yapmaya başlayacaklar ayın sonunda artık bu kavuşum tüm gücüyle hissedilecek. Global ekonomik krizin sancılarını tüm gücüyle hissedeceğimiz zamanlara geldik anlayacağınız. Spekülatif yatırım araçlarında paranızı değerlendiriyorsanız, umulmadık her şeyi beklemeniz gereken zamanlar ayrıca.
14 Aralık’taki Güneş tutulmasının ardından, 17 Aralık’ta Satürn Kova ve 18 Aralık’ta Jüpiter Kova geçişi var. Ay düğümleri ile Neptün arasındaki sert görünüm de etkisini bu tarihlerde iyice arttırmış olacak.
18 Aralık sonrasında dünyada, önemli değişiklikler yapmak adına pek çok yeni adım atılarak; özellikle kripto para, 5G gibi teknolojik pek çok geçişin ilk adımları bu tarih itibariyle artık ciddi ciddi konuşulmaya başlayacaktır.
18 Aralık sonrasındaki dönemde; her ne kadar teknoloji ve bilimle ilgili yeni atılımlar daha çok konuşulup başlasa da; özellikle 18 Aralık sonrasında dinsel muhafazakarlıkla gelecek bazı karşı çıkışların buna engel olacağını düşünüyorum. Yani Aralık ayında yeni bir başlangıç yapılamayacaktır bu konularda.
15 Aralık’ta Chiron retrosu bitiyor. Bu tarihten sonra,Chiron’un içe dönmüş enerjisinin yeniden aktive olmasıyla, önceleri dert gibi görsek de nihayetinde şifalanmamıza sebep olacak bazı değişimler de hızlanmaya başlayacak hepimizin hayatında.
20 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçecek, ama Aralık ayının sonuna kadar çok önemli bir görünüm yapmayacak. Asıl etkisini 2021 Ocak ayı itibariyle göstermeye başlayacak.
Yükselen burçlar bazında baktığımızda, bu ayın etkileri ise şu şekilde olabilir:
Yükselen Koç: Yurtdışı ile olan ticari ilişkileri veya akademik hayatları ve yüksek eğitimleri konusunda, geçmişte sorumsuzlukları yüzünden kaçırdıkları fırsatlar tekrar ayaklarına gelebilir.
Yükselen Boğa: Geçmişte ortaklaşa parasal kazanımları konusunda yapmış oldukları hataları düzeltmek için fırsatlar yaşayabilirler. Partnerleriyle olan cinsel yaşamlarını düzeltmek adına da fırsatlar var onlara.
Yükselen İkizler: Evliliklerinde sevgi paylaşımlarıyla ilgili geçmişte yaşadıkları durumlar ve iş ortaklıklarında da geçmişte yaşadıkları parasal durumları düzeltmek için gökyüzü onlara gülümsüyor.
Yükselen Yengeç: Geçmişte ihmal ettikleri hayat rutinleri ve sağlıkları için para harcamak durumunda kalabilirler. Spekülatif yatırım araçları konusunda paragözlük kaynaklı kayıplar yaşayabilirler, dikkat!
Yükselen Aslan: Aşk hayatlarında geçmişte yaşadıkları sorunları çözmek için gökyüzü onlara fırsat tanıyor. Spekülatif yatırımlar konusunda paragözlüğe kapılmazlarsa, geçmişteki kayıpları kazanıma dönüşebilir ayrıca.
Yükselen Başak: Aile ve yuvada sevgi paylaşımlarının artacağı bir dönem onlar için. Sevgileri için, bir mülk sahibi olmak yönünde düşünmeden adım atabilirler. Ama doğru bir zaman değil bunun için.
Yükselen Terazi: Kardeşleri ve yakın arkadaşlarıyla ilgili geçmişte yaşadıkları bazı sorunları çözmek adına adım atabilirler. Ya da eski arkadaşlarıyla karşılaşacakları ortamlara dahil olabilirler.
Yükselen Akrep: Bireysel gelirleriyle ilgili geçmiş sorunlar aniden tekrar önlerine gelebilir. Para konusunda oldukça dikkatli adımlar atmaları ve sorumsuz davranmamaları gereken bir dönemden geçiyorlar.
Yükselen Yay: İletişimde daha aktif olacakları ve fiziksel albenilerine daha çok önem vermek isteyecekleri, sosyalleşmek için yanıp tutuşacakları söylenebilir.
Yükselen Oğlak: Aşk ve iletişimde çok aktif bir ay yaşamayacaklar. Daha çok geçmişin bir değerlendirmesini yapacakları, eski hatalarını düzeltmek için düşünecekleri bir ay onlar için.
Yükselen Kova: Eski arkadaşlarıyla tekrar görüşebilir, sosyal hayatları veya katıldıkları organizasyonlar konusunda daha önce kaçırdıkları bazı fırsatlar tekrar önlerine gelebilir.
Yükselen Balık: Kariyerleri ve kariyerden elde ettikleri para gelirleri konusunda geçmişte yaptıkları sorumsuzlukları düzeltmek için fırsatlar yakalayabilirler.
Yılın sonlarında, 30 Aralık’ta Yengeç dolunayı olacak. Yani yılı, karar ve sonlanma enerjisi olan bir dolunayla kapatacağız. Özellikle maddi kazanımların elde edilmesi konusunda şimdiye kadar bilinen ve garanti zannedilen ne varsa, ezberleri bozacak düzeyde değişime uğrayacak 30 Aralık sonrasında. Para konusunda en güvenilen dağlara bile kar yağabilir bu tarihten sonra yani.
İzleyip görelim bakalım. 2021 yılı 2020’yi bize aratacak mı, yoksa ‘oh kurtulduk’ mu dedirtecek?
Bundan daha iyi nasıl olur? Her şeyin daha iyi olması için neler mümkün? POC & POD
Sevgilerimle…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.