SON DAKİKA
Hava Durumu

AY DÜĞÜMLERİ İKİZLER-YAY HATTINA GEÇTİ

Gökyüzünde fiili noktalar olmayıp, hesaplanarak bulunan Ay Düğümleri; yaklaşık 17,5-18 ayda bir burç değiştirerek, bazı yeniay ve dolunaylara eşlik ederler. Güneş Tutulması ve Ay Tutulması adını verdiğimiz bu durumlar, hayatlarımızda meydana gelecek kadersel değişimlerin habercisi olur ve etkileri 3 yıllık bir süreye kadar yayılır.   Hesaplanarak bulundukları için; Amerikan ve İngiliz sistemi üzerinden 2 farklı

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Gökyüzünde fiili noktalar olmayıp, hesaplanarak bulunan Ay Düğümleri; yaklaşık 17,5-18 ayda bir burç değiştirerek, bazı yeniay ve dolunaylara eşlik ederler. Güneş Tutulması ve Ay Tutulması adını verdiğimiz bu durumlar, hayatlarımızda meydana gelecek kadersel değişimlerin habercisi olur ve etkileri 3 yıllık bir süreye kadar yayılır.
 
Hesaplanarak bulundukları için; Amerikan ve İngiliz sistemi üzerinden 2 farklı hesaplama şekli söz konusudur ve aralarında derece farkı vardır. Bazı astrologlar Amerikan, bazıları ise İngiliz sistemini tercih ederler. Bu yüzden gökyüzündeki Ay Düğümü geçişlerinde İngiliz ve Amerkan sisteminde yaklaşık 1 aylık bir fark oluşur. Ben İngiliz sistemini kullanıyorum. Türkiye’de Amerikan sistemini kullananlar da var. Bu yüzden benim şu anda yazmakta olduğum yazıyı veya bilgilendirmeleri onlar Mayıs ayı başında yaptılar. Kimse hata yapmadı aslında. Sadece kabul edip kullandığımız sistemle ilgili bir durum söz konusu. Bunu özellikle belirtmek istiyorum, lütfen sonrasında polemikler olmasın…
 
16 Kasım 2018 tarihinden beri Güney Ay Düğümü (GAD) Oğlak ve Kuzey Ay Düğümü (KAD) Yengeç geçişini deneyimlemekteyiz. 4 Haziran 2020 itibariyle Ay Düğümleri burç değiştirecekler ve Güney Ay Düğümü (GAD) Yay, Kuzey Ay Düğümü (KAD) İkizler burcuna geçiş yapacak. 23 Aralık 2021’deki yolculukları boyunca da toplam 9 tane tutulmaya dahil olacaklar. Ancak özellikle 6 tanesinde etkileri çok belirgin olacak.
 
GAD-KAD Oğlak-Yengeç burçlarında iken çok sert tutulmalar yaşadık. Çünkü GAD Oğlak’a Plüton, Satürn ve Jüpiter gibi etkili gezegenler eşlik ettiler ve etkileri de bu yüzden ağır oldu. Bu görünümler bitmiş olsa da etkileri 2021 yılının Haziran ayına kadar devam edecek. Yani çilemiz daha bitmedi…
 
GAD-KAD Yay-İkizler olduğu andan itibaren GAD-KAD Oğlak-Yengeç’teki kadar zorlanmayacağız. Özellikle 2021 yılında Jüpiter ve Satürn’le yapacakları uyumlu görünümlerle, kadersel değişimleri yapmakta daha az zorlanacak ve daha kolay değişebileceğiz.
 
Bu dönemde hayatımızda temelde ne gibi değişiklikler olur şöyle bir göz atalım isterseniz:
 
GAD-KAD Yay-İkizler’de iken; pek çok kişi ideallerini, dini inançlara olan bakışını ve ilahi adalet anlayışını değiştirmek ve sorumsuz davranışlarını bırakmak zorunda kalacaktır. Üniversiteler ve akademik çalışmalarda zorlayıcı büyük değişimler söz konusu olabilir. Üniversite öncesi eğitime yönelik çalışmalar yapılabilir. Uluslararası ilişkiler ve turizmde de zorlanmalarla gelen değişimler öngörüyorum. Uzun süreli veya yurtdışına yapılan seyahatlerin yerini daha kısa süreli seyahatler alabilir. Ayrıca körü körüne iyimser düşüncenin yerini mantıkçı ve analitik düşünce ile aksiyon alacaktır. İnsanlar arası iletişimin artarak, kişisel gelişim ve bilgiye daha fazla önem verilmeye başlanacaktır. Basın-yayın sektöründe olumlu atılımlar bekliyorum. Fotoğrafçılık, öğretmenlik, danışmanlık, araştırmacılık gibi konular da ön plana çıkacaktır. Kripto paraya (sanal para) geçiş olması oldukça muhtemel. Çünkü tabularımızdan kurtulup, değişime çok daha açık olacağımız bir dönemde olacağız.
 
GAD-KAD Oğlak-Yengeç’teki statü, para ve garanticiliğin yerini, bilginin alması muhtemel anlayacağınız. İnsanlar statü ve hava atmak için değil, entelektüel kapasitelerini arttırmak için entellektüel sosyal iletişimlere girmek isteyecektir. Sorumluluklarla boğulduğumuz GAD-KAD Oğlak-Yengeç’ten sonra, GAD-KAD Yay-İkizler çok daha eğlenceli geçebilir.
 
Ancak bu geçiş o kadar da kolay olmayacak. Mart 2021’e kadar, özellikle dini inançlardaki katı kurallar yüzünden kafalar bayağı bir karışacak gibi görünüyor. Belirsizlik ve ilerleyememe etkisi var gökyüzünde. Şubat 2021 itibariyle modernleşme başlayacak yavaş yavaş. Mart 2021 ile Kasım 2021 arasında, mantık ve hümanizmanın devreye girmesiyle beraber; özellikle disiplinli ve ileriye yönelik çalışmalar ve önemli araştırmalar yaparak, bilginin daha geniş kitlelere yayılması mümkün olacaktır. Bence GAD-KAD Yay-İkizler’in asıl etkisini burada hissetmeye başlayacağız.
 
GAD-KAD Yay-İkizler etkisi çok genel olarak bu şekilde. Elbette tutulmaları tek tek değerlendirerek bu etkileri şekillendirip; daha nokta atışı çıkarımlar yapmak mümkün. Sırası geldikçe tutulmalarla ilgili bilgilendirme yazılarım ve videolarımla sizlerle bu bilgileri paylaşıyor olacağım. Şimdilik ön bilgi vermiş olayım.
 
Sevgilerimle…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.