

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, metal yorgunluk gerekçesiyle görevinden ayrılan Cemalettin Torun’un yerine atama ile göreve getirilmişti.
Salman, yönetim kurulunu oluşturup, yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttıktan sonra hızla görevine devam etmektedir.
Salman ve yönetimi için şuana kadar olumsuz bir durum olmadığını vicdanen yazabiliriz.
Fakat Cemalettin Torun için onlarca yazımıza rağmen sayın Mustafa Ataş bizleri ti’ye bile almadı. Sonuç, Bursa Büyükşehir Belediyesi 4.5 milyon TL. borç bıraktı ve bu sorunlar ile başta Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tabir-i caiz ise boğuşuyorlar..
Bunun vebalini kim ödeyecek?
Bursa’da kongre süreci devam ediyor ve tek eksik, yani kongre yapılmayan ilçe Nilüfer ilçesidir. 27 Ocak tarihinde bu kongre de yapılarak artık Şubat ayı içerisinde il kongresi takvimi oluşturulacaktır.
Mevcut il yönetimine kimler devam edecek?
Veya değişiklik yapılmadan mı yola devam edilecek?
İl başkanlığından bir takım sorunlardan dolayı Murat Cihantimur’un ayrılmak zorunda kaldığını hatırlatmakta fayda var.
Birazda il yönetiminden beklentiler neler bunu hatırlatalım?
Bursa kamuoyunu iyi analiz eden, ekonomiyi iyi bilen, Bursa sorunlarına çözüm üretebilecek ve birçok konuya hakim siyasetçilere ihtiyaç duyulan bir durumdayız.
Bu duruma bağlı olarak AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman mevcut yönetimi de zaman içinde analiz etmiş oldu.
Peki sonuçlar nasıl olabilir?
Tabiki insanların iç dünyasına giremezsiniz kalpleri Allah bilir, dolayısıyla da Salman yönetimi belirlediği siyasetçiler içinden problemli olanları da varsa görmüştür.
Çok ciddi bir olayın kamuoyuna yansımadığını da biliyoruz.
Sonuç itibariyle bence yönetimin yüzde 20 veya 30’u değişecektir. Bunun sebebi ise performansa bağlı olduğunu düşünüyorum.
Performansı en iyiler kimler bunları da tam olarak yazmak lazım fakat haksızlık etmemek ufak tefek bilgi eksiklerim var, bitirince paylaşacağım.
Selametle..