SON DAKİKA
Hava Durumu

Aynen devam

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2018 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 08:54

Mevcut Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bey ile yola devam kararı birçok değerlendirmeler ve istişareler neticesinde verildiği kanaatindeyim. Doğrusu da buydu. Bursa’mız için hayırlı olsun.
Beklentilerin yüksek olduğu, pek çok sorunların kısa, orta ve uzun vadede çözüleceğinden eminim. En azından kendilerinin de ilk baştan beri ifade ettikleri “fanteziler peşinde değil, gerçekçi projelerin peşinde ve takipçisi olacaklarını” söylemişti, duyduk ve biliyoruz.
Akparti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak seçim çalışmalarını yürütecek ve önümüzdeki dönem için küçük, orta ve büyük ölçekli projeler nelerdir? Nasıl gerçekleştirecek? Kamuoyuna ve Bursa halkına anlatacaktır.
Malum öncelikli sorun trafik düzeni. Her ne kadar ufak dokunuşlarla bir nebze trafik akışı bazı bölgelerde akıcı hale geldiyse de genel olarak akıcı etkisini tam olarak göstermedi. Bursa halkı ilk olarak yine “trafiği nasıl çözeceksiniz” diye soracaktır. Bilhassa kentin doğu bölgesine giden minibüs hattının kaldırılma meselesinin gerçekleşmesi ”ne zaman olacak” diye soracaktır.
Büyükşehirler de yaşamın kendine has bazı zorlukları olsa da şehir içi ulaşımının kolaylılığı, konforu ve zaman açısında önemliliği yaşayan halk açısından son derece ehemmiyetlidir.
Ayrıca önümüzdeki dönem için “Kentsel Dönüşüm” projelerini Bursa halkı hem merak ediyor hem de bu süreç nasıl işleyecek onu da bilmek istiyor.
Bursa için bilhassa bazı bölgeler kentsel dönüşüm şart olmuştur.
Bu güne kadar pek çok Yerel seçimlerde adaylarla beraber gezdiğimizde halk belli başlı şeyleri sormuştur. Önümüzdeki seçim içinde hemen hemen aynı soruları soracaktır. Yolu düzgün olmayan yol isteyecek, Otobüslerin sefer sayı araları çok uzun olanlar ek sefer isteyecek. Su fiyatlarını yüksek bulanlar su fiyatlarını indir diyecek. Ulaşım fiyatlarını yüksek bulanlar fiyatlar düşsün diyecek vs. vs.
Güzel bir Yerel Seçim propagandası geçmesi duasıyla.
 
mehmetaliakcaseven@gmail.com
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.