SON DAKİKA
Hava Durumu

BAHÇELİ'NİN DİK DURUŞU

Yazının Giriş Tarihi: 27.07.2020 10:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.07.2020 10:51

Her konuda olduğu gibi Ayasofya’nın bir an önce açılışında da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dik duruşunun büyük katkısı olmuştur. Cumhur İttifakının gereğini yerine getiren Bahçeli kendine güvenenleri mahcup etmemiştir.
Böylelikle de ismini tarihe geçirmesini bilmiştir. Zaten Türkmen Beyi’ne yakışan da buydu ve O da gereğini yerine getirmiştir.
***
Eskiden koalisyonlar döneminde bile partiler arasında bu kadar iyi geçim ve anlaşma olmuyordu. Cumhur İttifakı ile birlikte iki parti arasındaki uyum her türlü takdirin üzerindedir. 
Arabozucuların bütün gayretlerine rağmen ne Bahçeli ve ne de Erdoğan cephesinden bunlara bir prim verilmemektedir.
Nitekim Ayasofya’nın açılış töreninde Erdoğan ve Bahçeli birlikte bulunarak bütün dünyaya birlik ve beraberlik görüntüsü vermişlerdir.
Keza Fatih Sultan Mehmed Han’ın türbesini de beraber ziyaret ederek bu birlikteliği pekiştirmişlerdir.
Bahçeli bu davranışları ile milletten büyük ilgi ve alaka görmeye devam etmektedir.
Bundan sonra da Türkiye’nin kalkınması konusunda birlikte hareket edildiği takdirde önümüzde hiçbir engel duramaz.
Nasıl ki birliktelik sayesinde Ayasofya’nın önündeki engeller kalkıp 86 yıl sonra Ayasofya ibadete açıldıysa bundan sonra da bütün meselelerin üzerinden gelinmemesi için hiçbir neden yoktur. 
Bahçeli’nin Türkiye’nin iç ve dış siyaseti ile ilgili derin bir bilgi birikimine sahip olduğu bilinmektedir. Bu durum da kendisine objektif değerlendirme yapma imkanı sağlıyor. Bundan dolayı da hükümetin yanında olmasının ve destek vermesi gereğinin farkındadır.
 ***
Bahçeli’nin dik duruşu ve desteği hükümetin elini kuvvetlendirmektedir.
Önemli olan bu desteğin devamının olmasıdır. Bahçeli pireye kızıp yorgan yakacak birisi değildir. Birliktelik Türkiye’nin hayrınadır. Bu da Bahçeli tarafından çok iyi görülmektedir. 
Her iki tarafın da fitnecilerin dedikodularına aldırış etmeden bu birlikteliği sürdürmeleri ülke ve millet menfaati icabıdır ve buna göre davranılmalıdır.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.