SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Çavuşoğlu, ABD’li mevkidaşı ile deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, deprem bölgelerinde incelemelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu, ABD’li mevkidaşı ile deprem bölgesinde incelemelerde bulundu – Tıkla İzle Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesaplarından paylaşımda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, “Dayanışma ziyareti için Türkiye’ye gelen ABD’li mevkidaşım Blinken ile yarınki resmi görüşmemiz

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bakan Çavuşoğlu, ABD’li mevkidaşı ile deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, deprem bölgelerinde incelemelerde bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesaplarından paylaşımda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, “Dayanışma ziyareti için Türkiye’ye gelen ABD’li mevkidaşım Blinken ile yarınki resmi görüşmemiz öncesi deprem bölgelerinde incelemelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken ise, “Türkiye’deki depremlerin neden olduğu yıkımı ilk elden görmekten derin bir üzüntü duydum. ABD, kurtarma, yardım ve toparlanma çabalarına katkı için elinden gelen her şeyi yapma kararlılığını sürdürecektir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.