SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞAK YENİAYI ve ETKİLERİ

Bugün Bursa saatiyle 14:00’te, Başak burcunda bir yeniay meydana geliyor ve yeniay anında Yay burcu yükseliyor. Dolayısıyla yeniaydan en çok etkiyi alacak olanlar; yükselen Yay’lar, yükselen ve Ay burcu Başak olanlar ile özellikle 13-23 Eylül arası doğan Başak burçları olacak. İnançlar, idealler, yüksek öğretim ve yabancılarla olan ilişkiler, özgür ve bireysel düşünce yeniayın ana gündemini

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bugün Bursa saatiyle 14:00’te, Başak burcunda bir yeniay meydana geliyor ve yeniay anında Yay burcu yükseliyor. Dolayısıyla yeniaydan en çok etkiyi alacak olanlar; yükselen Yay’lar, yükselen ve Ay burcu Başak olanlar ile özellikle 13-23 Eylül arası doğan Başak burçları olacak.
İnançlar, idealler, yüksek öğretim ve yabancılarla olan ilişkiler, özgür ve bireysel düşünce yeniayın ana gündemini oluşturuyor. Ama bireysel düşünce gündemde olsa ve bu bahsettiğim konularda ileriye dönük yeni atılımlar yapılmak istense de bunu yapmak pek mümkün değil.  Hatta bırakın özgür ve atılımcı hareket etmeyi, tam tersi mevcut işinde en iyi hizmeti verenler ancak kendilerini parlatabilecekler. Yani iyimser ve idealist atılımların değil, yaptığı işi en iyi yapanın kazanacağı bir dönem denebilir.
Evlilik ve ilişkilerde ego çatışmaları ve başka partnerlere yönelme isteği ve flörtözlük yüzünden ani dalgalanmalar meydana gelebilir bu yeniayda. Pek çok kişi, diğer insanlara karşı son derece iyi giden bir ilişkisi veya evliliği varmış gibi bir imaj vermeye çalışsa da ilişkisindeki huzursuzlukları saklamayı pek başaramayacak gibi görünüyor.
Bence her ne kadar yeniay başlangıç enerjisi olsa da, partneriyle olan iletişiminde ego çatışmasından uzak duramayanlar, bu yeniayla beraber evliliği veya ilişkisinde bitiş kararları alacak. Ayrıca ilişkileriyle ilgili huzursuzlukları iş hayatlarına yansıyacaktır bir şekilde.
Son zamanlarda artan Corona vakaları sebebiyle, ilköğretimdeki belirsizlikler bir süre daha devam edecek bence. Hatta çocuklarla ilgili Corona vakalarında artış haberleri alabiliriz. Corona çocuklara bulaşmıyormuş gibi bir algı oluştu, ama gayet de bulaşıyor. Lütfen bu aralar çocuklarınızı iyi koruyun!
Altın konusunda bu hafta başı itibariyle başlayan değişimlerin yeniay itibariyle daha da artacağını düşünüyorum. Ama genel olarak altın, döviz ve borsa konusunda ani alım-satımlar yapmak ve acele kararlar vermek için bu dönem pek de elverişli değil.
Göreceğiniz üzere, yeniay enerjisi yeni girişimlere hiç de destek atmıyor. Elde olanı korumak, mükemmelleştirmek adına yeni bir şeyler yapmak için kullanılabilir ancak.
Yani bu dönemde ne yeni bir ilişkiye başlanır, ne evlenilir, ne de iş kurulur.
Bu konularda ticari veya gönül ilişkilerinde önümüzdeki 2 hafta çok fazla bitiş de olacaktır. Eğer bir bitiş varsa, bırakın gitsin ve bir süre yenisine başlamayın derim.
Bitecek kadar vahim bir durum yoksa da, sorunları çözmek için bu yeniayın enerjisinden faydalanın…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.