SON DAKİKA
Hava Durumu

Başarı ve gurur THY

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2016 09:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 09:18

Ulusal kimliği ve gökyüzünde gururumuz olan THY dır. Bu günlerde tatlı bir sevinç ve gurur yaşamaktadırlar. Sebebi ise kârları 1 milyar dolara ulaşmış olmalarıdır.

Bu sefer rakamsal tablo olarak yüksekten uçmuşlar. Bu aynı zamanda ülkemiz adına da bir gurur tablosudur. THY reklam için harcadıkları paraları her zaman ağızlarında sakız yapanlar bu kâr rakamlarını duyunca biraz olsun ağızları kapanmıştır.

Gerçi onlar için bu tür ulusal başarılar bir anlam ifade etmez ki.

Çünkü zihniyet ve kafa yapısı kendisine uymuyorsa isterse THY uzay taşımacılığı başlatsın yine de hava civadır. Her neyse biz iş yapanları ve başarıyı yakalayanları yazmaya devam edelim. Halen devam eden yeni havaalanı hizmete girince bu kâr oranı eminim daha da katlanacaktır. THY dünya da en çok noktaya uçarak gücünü ispat etmeye başarmıştır.

Artık uçağa binmek lüks olmaktan çıkmış durumdadır. Ücret uygunluğu bakımından hava taşımacılığı artık ulaşım noktasında tercih edilir hale gelmiştir.

Gerek süre bakımından ve gerekse konfor bakımından havayollarını kullanmak kişilerin öncelikli tercihleridir. Dünya piyasalarında petrol fiyatların düşmesiyle havayolları şirketlerin bilet fiyatlarını biraz daha aşağıya çekmesi gerekmektedir.

Petrol fiyatlarının yükseldiği anda hemen o gece yansıması oluyor da, düştüğü anda niçin yansıması hemen olmuyor inanın anlamış değilim. Bu bayrağı gökyüzünde ve dünyanın her tarafında var olduğunu hissettirmek bile başlı başına tarifsiz kârdır.

Türkiye’nin yükselen yüzünü herkese göstermek THY için gurur kaynağıdır. THY kalitesi ve hizmet anlayışı bir bakımdan o ülkenin durumu ve ekonomisi hakkında da ipucu vermektedir. Bu gurur aynı zamanda ülkesine sahiplenen her bir vatandaşa da aittir.

O bayrağı üzerinde taşımanın verdiği sorumluluğunu yerine getirmek en büyük kârdır. Kazasız, belasız, nazarsız günler senin olsun THY.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.