SON DAKİKA
Hava Durumu

BELGELERİ VERECEK MUHATAP BULAMADIM!…

Yazının Giriş Tarihi: 11.08.2016 11:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 11:50

Bir önceki yazımda, FETÖ’nün gizli yazılımı ile ilgili bazı bilgi ve belgelere ulaştığımı beyan ederek devleti göreve davet etmiştim. Eğer, bu bilgilere göre hareket edilirse, FETÖ’nün bütün ipliği pazara çıkacaktı!
İnanır mısınız; En üstünden en alt makamına kadar çaldığım hiçbir kapılardan ses çıkmadı. Ben şimdi anladım darbenin neden önceden haber alınamadığını!…
Yazık, hem de çok yazık!
Düşünebiliyor musunuz; Hasan Celâl Güzel haricinde, bir Allah’ın kulu da çıkıp “Neymiş bunlar?” demedi.
Sonra baktım ki, onun da yanındaki adam işi savsaklamış ve zamanında ulaştırmamiş!
Hasan bey telefonda adama bağırıp duruyordu…
İçişleri Bakanından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanına, milletvekillerine, MİT’e, yurt dışında olduğum için Brüksel’deki Türk Büyükelçiliğine, belediye başkanından ilçe başkanına, STK temsilcilerine ve basına kadar aklıma gelen herkesi arayıp yardım istedim ama nafile!
Hazretlerin hiçbirisi kılını bile kıpırdatmadılar. Bunun hiç mi istisnası yok diye soracak olursanız; bir-iki tane var derim. Bir tanesi İHA Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş oldu. O da; abi sana kamera gönderip açıklamalarını alır yayınlarım ama can güvenliğine karışmam dedi. Bir de, Bursa’dan gazeteci Erdal Şahan kardeşim çıktı. Milletvekillerinin bile ulaşamadığı İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın telefonunu verdi ama telefona çıkan olmadı tabii ki!..
Daha sonra, İçişleri Bakanının Özel Kalem Müdürü olduğunu söyleyen birisi arayıp notlar filan aldı güya ama ondan da bişey çıkmadı. Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu ise konuyu anlayıp dinlemeden bana kızıp telefonu yüzüme kapattı.
Benim kendisinden yardım isteyen mesajımı ise ne akla hizmet etmek istediyse sosyal medyadan paylaştı. İşte dostlarım, böylesine anlaşılması zor ve komik durumlarla karşılaştım. Tabii ki, böyle bir ülkede darbeden de haberiniz olmaz başka şeylerden de. Allah korumuş bizi dostlarım Allah!
Zamanı gelince burada yazmadığım bazı önemli isimleri de tek tek yazıp milletin maşeri vicdanına havale edeceğim. Bundan sonra, hiçbir Allah’ın kulu çıkıp da benden bilgi ve belge sormasın, çünkü vermeyeceğim. Ne halleri varsa görsünler!
Ben, vatan ve millet sevdalısı birisi olarak elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaptım. Korkakları da önce Allah’a sonra da millete havale ediyorum.
VEKİLLERLE DEĞİL MİLLETLE PAYLAŞACAĞIM!
Maalesef, büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktayım. FETÖ Terör Örgütü’nü belki de bitirecek bilgi ve belge var diyorum hiç kimse tınmıyor. Bir arkadaşa sordum, bu neden böyle diye; “ Aman benden çıkmasın diye korkuyorlardır” dedi.
İnanamak bile istemedim ama galiba doğru!
Adamlar FETÖ’nün gazabından tırsıyor besbelli!
Anlayabilene aşk olsun!
Ben de, son çalışmalarımızın da tamamlanmasıyla birlikte bu konuyu asil ve necip Türk Milleti ile paylaşmaya karar verdim.
Bursa’dan mesaj yazan Necip Dursun, “Bursa’dan o babayiğit çıkmaz” demişti.
Galiba kendisi haklı çıkacak. Herhangi bir darbeye maruz kalmazsam(!) bu konuyu bundan sonraki yazımda milletimizle paylaşacağım.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun!
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.