SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir yılı daha uğurluyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2017 00:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 00:52

Nasıl geçtiğini anlayamadığımız koca bir yıl dolu dolu 365 gün eskiyen bir yıl daha yerini yeni yıla bırakmak üzere. Yeni yılın heyecanı küçük büyük herkesi etkisi altına almış durumda. Gelecek olan yıldan beklentiler gözden geçirilir. Yeni  yılda hedefler şimdiden belirlenerek, güzel bir yıl olması beklentisi içine girdik. Umutsuzluğa asla kapılmayalım aman ne olacak ki işte hep aynı hiçbir şey değişmeyecek gibi bir psikoloji içinde olmayalım. Her ne olursa olsun yeni yıl demek yeni umutların yeşermesi açığa çıkması değil midir ?

Aralık ayının ilk haftasından sonra şehirlerde hareketlilik, canlılık başlar. Alışveriş merkezleri, caddeler, mağazalar ışıl ışıl her zamankinden daha süslü ve gösterişlidir.

31 Aralık aslında her gün gibi bir gündür. Dünyamız güneşin etrafında bir tam turunu tamamlayıp tekrar başladığı noktada buluşmuştur ve tekrar yeni tur başlar, ve tekrar biz insanlar yeni yıl ile yeni umutlara , güzel beklentilere inanarak 365 günü yaşamaya başlarız.

31 Aralık gecesini bu kadar özel kılan şey nedir ? Yeni yıl yeni başlangıçlar , yeni umutlar demektir. Kimilerimiz için çok kötü geçen eski yılı geride bırakıp yeni yıldan daha güzel beklentilerinin olması demektir, ümit ve beklentilerimizin daha da artmasıdır. Bana göre sırf bu güzel duyguları yaşattığı için severiz ışıl ışıl yılbaşı gecesini.

Ne olursa olsun yeni yıl , yeni umutlar , yeni beklentiler demektir. Hepimizin beklentileri vardır önce sağlık, mutluluk, huzur ve barış… Tabi bu dileklerin gerçekleşmesi içinde insanoğlu elinden geleni yapmalı. Unutmayalım ki tüm başarıların yolu çalışmaktır ,emek vermek çaba sarf etmektir. 

İyisiyle , kötüsüyle bir yıl daha bitti. Yeni yıla girerken herkese öncelikle sağlık diliyorum. Tüm dileklerimizin gerçekleşmesi dileğimle iyi seneler…

Yazımı okuduğum kitaptan alıntı bir söz ile sonlandırmak istiyorum;

‘’İşlerinizi yapmaya gerekli olanla  başlayın imkanlı olanla devam edin. Birde bakmışsınız ki  imkansızı başarmışsınız ‘’

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.