SON DAKİKA
Hava Durumu

BOĞA DOLUNAYININ ETKİLERİ

Dolunay anında da Boğa burcu yükselecek ve beklenmedik durumların temsilcisi Uranüs başrolde yer alacak. Merkür, Mars ve Chiron retroları da dolunaya etkilerini katacaklar. Dolunayın etkisi 29-30 Ekim civarında başladı aslında ve 2 Kasım’a kadar da etkisini hissettirecektir. Özellikle yükselen Boğa ve yükselen Akrep’lerin, 21-31 Nisan arası doğan Boğa burçlarının ve 21-31 Ekim arasında doğmuş Akrep

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Dolunay anında da Boğa burcu yükselecek ve beklenmedik durumların temsilcisi Uranüs başrolde yer alacak. Merkür, Mars ve Chiron retroları da dolunaya etkilerini katacaklar.
Dolunayın etkisi 29-30 Ekim civarında başladı aslında ve 2 Kasım’a kadar da etkisini hissettirecektir. Özellikle yükselen Boğa ve yükselen Akrep’lerin, 21-31 Nisan arası doğan Boğa burçlarının ve 21-31 Ekim arasında doğmuş Akrep burçlarının, Boğa dolunayından çok fazla etki alacaklarını söylemek mümkün.
Boğa burcu maddi değerlerle ilgilidir. Dolunayda Ay, Uranüs ve yükselenin Boğa burcunda olması; maddi değerlerin, paranın, hatta kişisel anlamda değer biçilmiş ne varsa, bunun herkesin ana gündemi olduğunu gösteriyor. Birçok kişi öz değerini, sahip olduğu para ve mal varlığıyla ortaya koymaya çabası içinde ve içten içe bunu kaybetmekten korkuyor. Bu yüzden her türlü tuhaf ve ani hareketi yapabilecek halde.
Evlilikler ve iş ortaklıklarında dengeyi kurabilmek oldukça zor bu aralar, çünkü ortaklaşa elde edilen gelirlerle ilgili ciddi krizler söz konusu. Pek çok evlilik ve ortaklığın, bu dolunayla beraber para yüzünden bitme ihtimali oldukça yüksek. Üstelik bu bitişler gerçekleşirken, işin içinde bencillik ve entrikanın girmesi ve bitişlerin mahkemede sonuçlanması ihtimali var. Yani, mahkemede karşınıza olmadık kozlarla çıkabilir partneriniz veya iş ortağınız ve sizden ciddi anlamda para koparabilir.
Pek çok kişinin kariyer hayatında yaşamakta olduğu sorunlar, onu kendi işini kurmak için ani hareketlerde bulunmaya itebilir. Özellikle güzellik ve sağlık sektörüne yönelik yatırımlar yapmak isteyen çok olacaktır bu dönemde. Ama yine hatırlatıyorum, iş kurmak için doğru bir zamanlamada hiç değiliz.
Yine bu dolunayla beraber, estetik ameliyatlar veya güzellikle ilgili uygulamalar yapmak isteyen de çok olacaktır. Ama Ocak ayına kadar bu tip ameliyatlardan uzak durmak lazım. Merkür retroyken, Mars Koç’tayken ve retroyken, hele bir de dolunay zamanı estetik yaptırmaya kalkmak; kadere kafa atmak gibi bir şey olur, ciddiyim!
Bu dolunayda; şerefli davranan, doğruluk ve dürüstlükten şaşmayan, uzlaşmacı olmayı başarıp bencil davranmayan, içsel çatışmalarını dengelemeyi başarabilen ve kendi bileğinin gücüne güvenen kazanacak; paragözlükle acele atılımlar yapanlar ise beklenmedik ağır maddi kayıplar yaşayacaktır.
Bu dolunayla beraber global ekonomik çöküşün daha da hızlanmaya başlayacağını ve artık ekonomik anlamda okun yaydan çıktığını hatırlamakta fayda var.
Aslında dolunayın başrolündeki Uranüs, maddeye ve garanticiliğe olan bağımlılıklarımızı fark etmemizi sağlamak için önce tepemize balyoz indirmeye, sonra da bizi dönüşmeye zorlayacak gibi görünüyor.
Umarım bir an önce kollektif olarak maddiyat bilincimiz dönüşür. Yoksa çok ağır bedeller ödemeye başlayacağız bu dolunay sonrasındaki aylarda…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.