SON DAKİKA
Hava Durumu

BOĞA YENİAYI VE ETKİLERİ

Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutlarım. Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği ile ilgili böyle önemli bir bayramda, sabah gün doğmadan önce Bursa saatiyle 5:25’te, Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniayın en önemli özelliği, isyankar değişimleri ifade eden Uranüs’ün de yeniaya eşlik etmesi, çocuklarımızın ve ulusal egemenliğimizin devamını tehdit eden Corona virüs salgını

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2020 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2020 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutlarım.
Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği ile ilgili böyle önemli bir bayramda, sabah gün doğmadan önce Bursa saatiyle 5:25’te, Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek.
Yeniayın en önemli özelliği, isyankar değişimleri ifade eden Uranüs’ün de yeniaya eşlik etmesi, çocuklarımızın ve ulusal egemenliğimizin devamını tehdit eden Corona virüs salgını dahil her türlü etkene karşı, sanki bir isyan niteliğinde olması.
Kollektif anlamda pek çok kişinin, bu yeniayla beraber, bireyselliğini ve maddi konfor alanını mecburen değiştirerek, kendisine haksızlık etmiş olan otorite konumunda kim varsa ona agresif bir şekilde karşı gelmek istemesi söz konusu olabilir. Şimdiye kadar hangi konuda ve alanda olursa olsun, özellikle inançlar yoluyla yanlış bilgilendirme ve manipülasyon yaparak, ahlaksızlık ve utanmazlıkla statüsünü ve gücünü elde etmiş olan kim varsa; bu yeniay itibariyle, ilahi takdirle gelen yıkıma uğrayarak karma ödeyecektir. Yani, uzun süredir devam eden Jüpiter-Plüton kavuşumunun tam etkisi bu yeniayla beraber ortaya çıkmaya başlayacaktır.
Elbette dönüşüm ve değişim hemen olmayacak, tam olarak gerçekleşmesi 2020 yılının sonunu bulacaktır. Ancak herşeyi başlatıcısı bu yeniay olacaktır ve bu etki kişi veya kurum farketmeksizin, kollektif anlamda herkesi etkileyecektir bunu unutmayın!
Yeniaya eşlik eden Uranüs’le birlikte parlayan Hamal yıldızı sebebiyle; Corona sebepli vefatların bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum. En azından, bu yeniayın etkili olduğu 15 günlük süreçte Corona salgını daha bitmeyecek gibi. (Corona’yla ilgili son videomda gerekli açıklamaları zaten yapmıştım. Ayrıntılar için Ece ile Analitik Spiritüel Astroloji youtube kanalımdan o videoyu izleyebilirsiniz) Elbette bu durum, insanların bireysel hassasiyetlerini etkilemeye devam ederek, bilinçaltı korkularının artmasına ve fevri hareketlerde bulunmalarına yol açabilir.
Hem Corona yüzünden sosyalleşememenin, hem de eve tıkılıp kalmaktan dolayı cosmuş olan özgürlük hissinin, hem de kariyer konusunda pek çok kişinin yaşadığı yıkımların etkisiyle; pek çok kişi internetten satış gibi konularda faaliyetlerde bulunmak isteyecek, bu konuda yeni girişimlerde bulunacaktır. Bu tip girişimler kısa vadede başarı sağlar mı derseniz, belirsizliğe dikkat edin ve aceleci hareketlerde bulunmayın derim.
Yeniaydaki baskın özgürlük hissi ve eve fazlasıyla tıkılıp sosyalleşememe etkisiyle; evliliklerde sıkıntılı durumlara yol açabilir. Pek çok kişi en azından internet üzerinden başkalarıyla yazışma tarzında zihinsel aldatmalara yelken açmak isteyebilir.
Yeniayın üzerine düşülmesi gereken olumlu iki tane etkisi olduğunu düşünüyorum. Bunlardan ilki; entellektüel bilgilerini geliştirmek isteyen pek çok kişinin; evinde kalarak, internet üzerinden eğitim, workshop gibi pek çok faaliyete katılmasına da destek veriyor olması. Pek çok kişi bu tip faaliyetlere, önümüzdeki 15 gün içerisinde aktif bir şekilde dahil olacaktır.
Yeniayın diğer olumlu etkisi ise; yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım eli uzatmak, ve bu yolla insanlığa hizmet etmek olacaktır. Bu sıkıntılı süreçte hayatlarını hiçe sayarak görevinin başında bulunan sağlık çalışanlarımız bunu zaten layığıyla yaptılar. Bizler de insanlara farklı şekillerde yardım elimizi uzatabiliriz diye düşünüyorum.
Dünyayı iyilik ve biz bilinci kurtaracak…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.