SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş taburcu oldu

Korona virüse yakalanan ve 14 gündür hastanede tedavi gören Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taburcu olduğunu duyurdu.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taburcu olduğunu açıkladı. Başkan Aktaş paylaşımında, “Hamdolsun iyiyim. Dualarınızla daha da iyi olacağım inşallah. #BursaİçinCanlaBaşla çalışmaya aralıksız devam!” ifadelerini kullandı. Başkan Aktaş, korona

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş taburcu oldu

Korona virüse yakalanan ve 14 gündür hastanede tedavi gören Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taburcu olduğunu duyurdu.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taburcu olduğunu açıkladı.
Başkan Aktaş paylaşımında, “Hamdolsun iyiyim. Dualarınızla daha da iyi olacağım inşallah. #BursaİçinCanlaBaşla çalışmaya aralıksız devam!” ifadelerini kullandı.
Başkan Aktaş, korona virüse yakalandıktan sonra bir süre evinde tedavi edilmiş, daha sonra doktorların tavsiyesi üzerine tedavisine Şehir Hastanesi’nde devam edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.