SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da “İLKELİ” siyasetin adıdır Hakan Çavuşoğlu…

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2019 18:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 18:07

Siyasette biat kültüründen gelmeyen yani “İlkeleri” olan tüm yaşananlar karşısında dik duruşunu bozmayan insanlara karşı sergilenmek istenen ayak oyunları her zaman olmuştur,bundan sonrada olacaktır.

Kişiler üzerinden çıkarılabilecek kavgaların zayıflatacağı partilerden taviz koparmak için,ellerini ovuşturanların varlığı her zaman devam edecektir.

Ve yine Parti içinde yapılmak istenen Biat kaynaklı tartışmalarda yaşananların milletin kafasında derin soru işaretleri yaratarak bundan nemalanmak isteyenlerin sayısı da azalmayacaktır.

Her ne olursa olsun her şeye rağmen kent üzerinde yaratılmak istenen Puslu havanın dağılması için iyi niyetle yola çıkmış ilkeli siyaset yapan İnsanların başarılı olması bizim en büyük temennimiz olacaktır.

İçeriden ve dışarıdan yapılan tüm saldırılara rağmen,Ülkeyi dimdik ayakta tutan Ak Parti’nin Bursa siyaset literatürüne kazandırdığı “İlkeli siyaset” TBMM İnsan hakları komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte kendini iyiden iyiye göstermeye başlamıştır…

Bugün şunu rahatlıkla söyleyebilirim;Bursa’da İlkeli siyasetin adıdır HAKAN ÇAVUŞOĞLU..

Oyun oynayan değil,oyun kuran durumundaki Hakan Çavuşoğlu ile birlikte Ak parti’deki parazit düşünceler temizlenmiş,ilkeli siyasetin önemi,parti tabanına kadar sirayet etmiştir.

Şayet Bursa Ak Parti siyasetinde yaşanan gelişmeleri,AKP’liler üzerinden değerlendirmeye kalkacak olanlar,ancak kin ve nefretten uzak,vicdan muhasebesi yaparak Bursa’ya katkı koyabilirler..

Bakın;İslam dininin güzelliklerini göremeyip kendi çıkarlarına kullandıkları,Allah sevgisini yüreklerinde hissetmeyenler Allah’ın Habibim” yani“Sevgilim” dediği insana saygı duymadıkları için karalama kampanyasının bir parçası olurlar.

İftira atarlar..

Bilmezler ki,İftira,irtifa kaybedenlerin işidir…

O nedenle önemlidir İlkeli siyaset..

Her defasında ötekileştirmeye karşı olduğunu üstüne basa basa ifade eden Hakan Çavuşoğlu,bir dava uğruna mücadele ediyor.“Bu davaya gönül veren herkesi kucaklamak bizim görevimiz” diyor.

Bugün gelinen noktada ne mi yapıyor?

Olumsuzluklara kulaklarını tıkamış,inandığı bir dava için mücadele veriyor.Küsmüyor çözüm noktasında gayret sarf ediyor.Her defasında kucaklaşmanın,sevginin önemini vurguluyor.

“Ülkeye Bursa’ya daha fazla nasıl katkı koyarımın” mücadelesini veriyor.Yol arkadaşlarını birileri gibi yolda bulduklarıyla değişmiyor.Teşkilatlarla zaman zaman bir araya gelip istişare kültürünün Ak Partide ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.Belediye Başkanı Alinur Aktaş,İl Başkanı Ayhan Salman’la Bursa’nın çözüm bekleyen sorunlarına merkezi hükümetin destek vermesinin önünü açıyor.

Çevre ve şehircilik Bakanını,Spor Bakanını Bursa’ya getiriyor.Bu yıl 4’ncüsü yapılacak olan Dünya göçebe oyunlarının Bursa yapılmasını sağlıyor.

Kısaca,Bursa’nın Ankara ayağında,milletvekilleriyle Lobi faaliyetlerini yürütüyor.Bursa için hayati önem taşıyan mega projelere kaynak sağlamak için gayret sarf ediyor.

Çünkü,Ülke ve Bursa için “idealleri var Hakan Çavuşoğlu’nun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.