SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’nın sesini dünya duyacak

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2019 07:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 07:54


Bursa’nın hizmet sektörüne taşıdığı öyle insanlar var ki, öyle yöneticiler var ki, bu şehrin gelişmesi adına tüm felsefesini ve tüm mesaisini yaşadığımız bu kent için harcar.
Kentin, taşralıktan ulusallığa atılan tüm adımlarda onları görürsünüz.
Kimileri kendi şirketlerinin başında, kimleri kamu kurum ve kuruluşların başında, kimileri ise sosyal derneklerde hizmet eden bu insanlar, hep baş aktördür.
Yatırımlarda, tanıtımlarda, organizasyonlarda, hatta Bursa’nın geleceğinde hep onların izlerini görürsünüz…
Onlar için kullanılacak en güzel ifade“İşte kahramanlar” ifadesidir…
Onların tek amacı vardır, yaşadıkları kente katkı koymak.Bursa’nın taşına toprağına, hiç silinmeyecek bir şekilde isimlerini yazdırmaktır.
Bursa’nın yerellikten ulusallığa doğru kulaç attığı bu bağlamda,ihtiyacını çokça hissettiğimiz bir dönemde, daha önce de kendisinden “29 yaşında genç bir iş insanı” diye bahsettiğim Emin Adanur, örnek teşkil edecek bir projeye daha imza attı.
Sosyal medyanın hızla geliştiği bir dönemde, Bursa’nın sesini Türkiye’de ve dünyada aynı anda milyonlarca kişiye ulaşabilecek, dijital haber merkezinin açılışını yaptı..
EA Medya A.Ş bünyesinde oluşturulan dijital platfomlar da, milyonlarca takipçisi olan İnci Caps,Uludağ sözlük, İnci sözlük, Haberself,sosyotrend, promoviral ve EnBursa haber sitelerini biraya getirmeyi başaran Emin Adanur, Bursa’nın ulusala açılması anlamında önemli bir başarıya da imza attı.
Önceki gün,”Dijital Medya” alanında yapılan yeni yatırımların hizmete girmesi nedeniyle,tanıtım organizasyonu düzenlendi.. .
Ak Parti Milletvekilerinden Refik Özen,Mustafa EsGin, Atilla Ödünç, CHP Milletvekilleri Lale Karabıyık, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu,Yüksel Özkan, İyi Parti Milletvekillerinden İsmail Tatlıoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile birlikte iş ve siyaset dünyası tanıtım organizasyonuna büyük ilgi gösterdi.
Hep şunu söylerim;
“Bursa, yıpranmış, tozlu, ciltsiz lakin mühim, müfit bir kitaptır.O kitabı okumak, tashih edip, tab etmek için sabır, merak ve duyguya ihtiyaç vardır.”
Okunması gerek o kitabın “sunulması da”okunması kadar önemlidir. Bana göre EA Medya bu anlamda ayrı bir misyon üstlenmiştir.
Bursa’da bütünü kucaklayan bakış açısıyla, sosyolojiyi,edebiyatı,tarihi,kültür tarihini,musikiyi çok güzel harmanlayan insanların bu çabaları giderek azalıyor mu; diye düşünürken,genç bir insanın gayretleri(Yatırımları) bu şehir için umut olmuştur.
Bu süreçte bizde zaman zaman,bu sütunlardan destek vererek“Bizim de bir katkımız olsun” diye düşündük.Bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik…
Kötü mü oldu?
Bursa için önemi ileri de daha iyi anlaşılacak “değerleri” şimdiden bünyesine kattı. Zaten 33 yıllık meslek hayatımda hep güzelliklerin ortaya çıkarılmasından ve paylaşılmasından yana oldum.
Esasen, konuları irdelerken de bizzat yaşanan tabloyu görmeden, bilmeden ya da belgelendirmeden yazmayı huzurlarına çıktığımız kalabalıklara hakaret olarak algılarım.
Yazdığımız her tümcenin altında bir dayanak, bir estetik kaygısı ile birlikte Bursa ve Bursa’nın geleceği yatmaktadır.
Ne mutlu şahsında, sabır ve merakla Bursa’nın birikimiyle ilişki kuran,kültür zenginliklerimizin izini sürerek tanıtımına katkı koyan hakiki bir aydın tavrını müşahede ettiğimiz insanlara.
Teşekkürler Emin Adanur.
Unutmayalım ki sohbetlerinin halkasına dâhil olduğunuz insanlığını yaşayan insanlara Bursa’nın her zaman ihtiyacı var.
Bursa tarihine bir imza daha atan Adanur ailesini Bursa unutmayacak.
Unutturmayacak…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.