SON DAKİKA
Hava Durumu

CERES VE EROS OĞLAK BURCUNA GEÇİYOR

14 Kasım günü, aşk ve tutkuyla alakalı astreoid Eros Oğlak burcuna geçti. 16 Kasım günü de anaçlık ve bereket ile alakalı astreoid Ceres Oğlak burcuna geçiyor. 16 Kasım 2019  ve 4 Ocak 2020 arasındaki sürede enerjilerini beraber hissettirecekler. Elbette 2008 yılından beri Oğlak’ta bulunan Plüto, 2017 Aralık’tan beri Oğlak’ta bulunan Satürn ve 2018 Ekim’den beri

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

14 Kasım günü, aşk ve tutkuyla alakalı astreoid Eros Oğlak burcuna geçti. 16 Kasım günü de anaçlık ve bereket ile alakalı astreoid Ceres Oğlak burcuna geçiyor. 16 Kasım 2019  ve 4 Ocak 2020 arasındaki sürede enerjilerini beraber hissettirecekler.
Elbette 2008 yılından beri Oğlak’ta bulunan Plüto, 2017 Aralık’tan beri Oğlak’ta bulunan Satürn ve 2018 Ekim’den beri Oğlak’ta bulunan Güney Ay Düğümü varken; Ceres ve Eros’un Oğlak’ta olmasının gökyüzünde yapacağı etki çok baskın olmayacaktır. Ancak anaçlık, bereket, aşk ve tutku konularındaki kollektif tutuma Oğlak etkisini gösterecekleri kesin.
Bu dönem boyunca, belli tarih aralıklarının bizlere yaşatacağı durumları şu şekilde özetlemem mümkün
15 – 30 Kasım 2019 => Kariyerde kendini güvende ve başarılı hissetmek için çok fazla sorumluluk alma ve amacına ulaşmak için sabır gösterme. İnsanların başarılı olurlarsa kendisini daha çok seveceklerine inanma. Kariyer ve başarı için çaba sarfederken kendini iş hayatında fazlasıyla kullandırma ve hayatın güzelliklerini kaçırma. Aşkta somut mükemmellik peşinde olma ve aşka bakışın mekanik ve alma-verme döngüsü şeklinde olması, cinselliğe daha kapalı yaklaşma. İkili ilişkilerde genel olarak zorlanmalar.
1 – 12 Aralık 2019 => 15-30 Kasım arasındaki benzer durumlar var. Ancak bu defa ilişkiler ve çocuklar konusunda, geçmişte kariyer uğruna yapılmış ertelemelerin bedelleri ödenebilir.
12 – 20 Aralık 2019 => Aşka bir alma-verme döngüsü şeklinde ve mekanik bakmaktan, cinselliğe kapalı yaklaşmaktan kaynaklı olarak ilişkilerde sorunların yaşanması, ikili ilişkilerde bu sebeple yaşanan zorlanma ve bitişler.
26 Aralık – 4 Ocak => Kariyerde başarı elde etmek ve bu sayede ailedeki bireylerin takdirini kazanmak adına iş konusunda kendisini fazlasıyla yormak, bu yüzden çocukları ile yeterince ilgilenmemek ve bu sebeple yaşanan ciddi sıkıntılar.
Özetle; bu dönem boyunca, işkolik davranan kişilerin özellikle gönül ilişkileri ve evlatları konusunda sınanacaklarını söyleyebilirim. Aile ve yuvanın önemini lütfen unutmayın!
Sevgilerimle
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.