SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları: “TOGG 170 BİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALDI” “TOGG ön siparişi 177 bini geçti. Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor” “ELEKTRİKTE İNDİRİM MÜJDESİ” “Arife günü Karadeniz gazının

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“TOGG 170 BİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALDI”

“TOGG ön siparişi 177 bini geçti. Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor”

“ELEKTRİKTE İNDİRİM MÜJDESİ”

“Arife günü Karadeniz gazının Filyos işleme tesisine getirme törenini yaparken milletimize çok güzel müjdelerimiz olacak. Arama sondaj gemilerimizin geceli gündüzlü çalışmasıyla 2 bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden 2 ayrı müjdeyi milletimizle paylaşıyoruz. Birincisi elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren %20 indirime gidiyoruz. İkincisi sanayicilerin kullandığı doğal gaz tarifesinde yine nisan ayından itibaren %20 indirim yapıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.