SON DAKİKA
Hava Durumu

EVLERE ŞENLİK ŞU KILIÇDAROĞLU

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2020 10:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 10:02

Kırdığı potlarla tanınan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde bunlara yenilerini ekledi.
1974 yılında BM kararı ile yerleşime kapatılan ve Türk tarafinda yer alan Kıbris’in Maraş bölgesinin yıllar sonra tekrar yerleşime açılması hakkinda ne düşündüğünün sorulması üzerine tutulup kalması ve ne diyeceğini bilemeyince soruyu soran gazetecinin soruyu tekrar etmesiyle bir türlü jeton düşmeyince de partililerin araya girip “Maraş efendim Maraş” demelerinden sonra “Hepsi açilsin” deyiverdi.
Sanki Maraş’ın yarısı açılmış gibi…
***
Acaba diyorum Kıliçdaroğlu Maraş’in açıldığından haberdar mıydı?
Ya da Maraş denince bizim Kahramanmaraş’ı mı anladı?
Sahi bu Kılıçdaroğlu günlük haberleri izlemiyor mu?
Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı olarak gelişmelerden bu kadar habersiz olduğunu düşünmek bile istemiyorum.
Diğer taraftan şunu da anlıyoruz ki gördüklerini de yanlış anlıyor veya kendisine servis edilenleri olduğu gibi kabul edip hiç araştırmadan balıklama atlıyor.
Geçen gün bunun bir örneğini daha yaşadık.
Erdogan’ın Katar ziyareti ile ilgili konudan bahsediyorum.
Erdoğan’ın kaşilanması sırasındaki görüntüleri yorumlamış Kılıçdaroğlu. 
Bunu da Karar Gazetesi’nin kasıtlı olarak yayınladığı bir fotoğrafa istinaden söylüyor. Demek ki televizyon haberlerinde bunun göruntülerini izlemeden hemen atlamış Karar Gazetesi’ndeki fotoğrafa ve diyor ki; “Karar Gazetesi’ndé Erdoğan’in bir fotoğrafı var. Bir yöneticinin önünde nasıl eğilmiş. Bunu ne için yapıyor biliyor musunuz; para için”.
İşin aslı şu:
Arabadan inen Erdoğan’ı Katar Emiri  Bin Tanin kapıda karşılıyor. 
Ayaküstü çok samimi bir sekilde hosgeldin faslindan sonrà Bin Tanin Erdogan’ı içeri davet ediyor ve Erdoğan da tamam anlamında başıyla selam vererek içeri giriyor. 
Buradaki hareketler defalarca televizyon ekranlarından yayınlandı. Eğildi diyebileceğimiz en ufak bir hareket yok. Gazetede yer alan fotoğraf ise tam bir kandırmaca. Fotoğraftaki karede Erdoğan’in tek başına yer aldığı bir görüntü var. Burada Erdoğan başiyla selam verirken boyu uzun olduğu ićin hafif egilmış gibi bir görüntü oluşmuş. Buna fotoğraf hilesi denir ki foto muhabirleri bunu çok iyi bilirler. Otomatik makina ile bir saniyede birçok fotoğraf çekiliyor. Gazeteci bunlar içinden en güzelini alıp kullanır. Eğer o gazete veya gazeteci kötü niyetli ise o birçok fotoğraf içinden değişik şekilde yorumlanacak olanını seçerek kullanır. İşte Karar Gazetesi dé bunu yaparak hem kendisini ve hem de Kemal Kılıçdaroğlu’nu rezil etti.
***
Şimdi soru şu:
Ülke meselelerinden bu kadar habersiz ve yalan yanlış demeden önüne her konulanı yiyen birisini CHP daha ne kadar başında tutacak?
Kılıçdaroğlu tam manasıyla evlere şenlik birisi.
Bu şartlarda CHP’nin iktidar yüzü görmesi imkansız.
Erdoğan için ise leblebi çekirdek gibi bir muhalefet.
Hele Kılıçdaroğlu ile…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.