SON DAKİKA
Hava Durumu

GEL DE GURUR DUYMA

Büyük bir ilgi ile bekledi ülke insanım ve bazı komşu devlet yöneticileri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ın Cuma günü büyük müjdemi açıklayacağım haberini. Sizleri bilmem fakat ben gerçekten çok merak ettim bu kriz döneminde vereceği müjdeyi. Böyle büyük bir müjde elbette ki Cuma gününde yapılması geleneklerimize uygun. Acaba dedim COVİD 19 ile ilgili aşıyı

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Büyük bir ilgi ile bekledi ülke insanım ve bazı komşu devlet yöneticileri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ın Cuma günü büyük müjdemi açıklayacağım haberini.
Sizleri bilmem fakat ben gerçekten çok merak ettim bu kriz döneminde vereceği müjdeyi. Böyle büyük bir müjde elbette ki Cuma gününde yapılması geleneklerimize uygun.
Acaba dedim COVİD 19 ile ilgili aşıyı Türkiye geliştirdi de Sağlık bakanı yerine Cumhurbaşkanı mı açıklayacak dedim. 
Yunanistan n işgal ettiği adaları geri alıyoruz demesi de aklımdan geçmedi değil.
Doları tepe taklak düşüreceğiz müjdesi, dolarla maaş almadığım için beni üzmezdi.
2023 seçimlerine kadar Ülkemizi tarım ürünlerinde dışa bağımlılıktan kurtaracağız müjdesi beklediklerimden di.
Televizyonlardan bir kaç kez söylediği, ülke geleceğimizin demografik yapısı ve rejimi açısından tehlikeli hale gelen yabancı sığınmacıları 2023 e kadar ülkelerine göndereceğiz müjdesi AK Partiyi gelecek seçimlerde iddialı hale getirebilecek müjdelerden birisi olurdu gerçekleşmesi halinde. 
Ekonomik durum için fazla bir beklentim ve müjde beklemiyordum.Nasıl olsa alıştık artık Nisan Mart dan daha iyi olacak avutmalarına.
Ancak 21.8.2020 tarih ve saat 15 de yapılan açıklama büyük müjde hepimizi sevindirdi. Az buz bir rezerv değil 320 milli yar metre küp doğal gaz rezervi. Türkiye nin yaklaşık 20 yıllık tüketim rezervi diyor uzmanlar.2023 de kullanmaya başlayacakmışız. Nedense seçim yılına denk geliyor.
Olsun, artık 2 ye alıp halka 5 e satmazlar inşallah yandaş aracı şirketler. Her halde Türkiye Petrolleri şirketi eli ile yapılır bu dağıtım da birileri gene malı götürmez.
Bu müjdeden hakikaten gurur duydum; Nedeni kendi sondaj gemilerimiz ile hem Akdeniz de hem de kara denizde aramalar yapılıyor. Geçmiş yıllarda yabancı gemileri kiralayarak yapılan aramalarda bulunan petrol yataklarının kuyu ağızları petrol yok diyerek kapatıldığı halkımız arasında kulaktan kulağa dolaşan söylentileri ileri yaşlı insanlarımız hatırlarlar.
Dileğimiz doğu Akdeniz de yapılan aramalardan da olumlu bir sonuç çıkar. Tehdit ve saldırılara boyun eğmeden ulusal haklarımızı mavi dünyada da korumuş olarak yüzümüzün akı ile dostlarımızı sevindirerek, düşmanlarımızı düşündürerek hedeflerimize ulaşmamız dileğimizdir.Bu tarihi müjde ile GEL DE GURUR DUYMA…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.