SON DAKİKA
Hava Durumu

HALK BANKASI'NDAN AÇIKLAMA VAR!

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2016 11:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 11:30

Geçen gün Halk Bankası ile ilgili olarak yazdığım yazı üzerine  bankanın Hukuk Müşavirliğinden tekzip ve düzeltme metni geldi,aynen yayınlıyoruz
 
TEKZİP
Gazetenizin 12.10.2016 tarihli nüshasında Murat Sevinç imzalı köşe yazısı ile, Ülkemizin en önemli ekonomik değerlerinden biri olan Bankamızın itibarına saldırıda bulunulmuş ve suç işlenmiştir.
Basın özgürlüğü ve eleştiri hakkı gibi kavramlara saygı duyuyor ve savunuyoruz. Ancak;
“Halk Bankası tarafından her bir Fetöcüye tam 50 Milyon Dolarlık kredi kullandırılmış, kredilerin içinden Fetö her seferinde payını almış.”
“… bir süre sonra Halk Bankasının iflas etmesinin söz konusu olabileceği ifade ediliyor.”
gibi saçmalıkların basın özgürlüğü ve eleştiri hakkı kavramlarının arkasına sığınılarak açıklanamayacağı son derece sarihtir.
17/25 Aralık sürecinde ve sonrasında Halk Bankasının kimlerin hedefinde olduğunu bir gazetecinin bilmemesi mümkün olamaz. Bu safsataların da aynı şer odaklarınca hazırlandığı ve fırsat bulundukça servis edildiği, diğer bir anlatımla bu yazı ile kirli hedeflere âlet olunduğu âşikârdır.
T. Halk Bankası A.Ş. bütün birimleriyle, bilhassa 17/25 Aralık’tan sonra FETÖ ile ilişkili kişi ve kurumlarla mücadelesini en etkin şekilde sürdürme basiretini gösterebilmiş bir kurumdur. Bu nedenle, saldırıların hedefindedir. Her türlü saldırıya karşı hukuk mücadelesini verme iradesi ve gücüne de sahiptir.
En kısa süre içinde yargısal başvurular yapılarak bu saldırıların hesabı sorulacaktır.
Saygılarımızla.
 
 
T. HALK BANKASI A.Ş.
VEKİLLERİ
Av. Mehmet SEVİMLİ –  Av. Durmuş ÖZTEKİN
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.