SON DAKİKA
Hava Durumu

Halka soruldu

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2017 10:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 10:10

Gel bir de bunu halka soralım demenin adı Referandumdur.
Geldi geçti ve sonuç EVET çıkmış durumdadır. Ülkemizde Arka arkaya bunca hadiseler yaşandığı halde, bir yandan da memleketin Ohal durumu devam ederken, içeriden ve dışarıdan ciddi manada kirli bir HAYIR kampanyası yürütüldüğünün sonucunda EVET çıkması bir başarıdır. EVET oranın yüksek çıkmamasının birçok sebepleri elbette vardır. Bugünden itibaren sil baştan her şey yeniden, yeni bir heyecanla yapılanması gerekmektedir. Artık geriye bakmanın pek bir şey vermeyeceği için, önümüze bakıp yola devam etmekte yarar vardır diye düşünmekteyim. Ama ne var EVET için çalışmaların fazla yapılmadığı, rehavete kapılma gibi bir hal, bir iki selfi ile çok çalıştık demeyle bu işlerin olmadığını görmüş bulunmaktayız. Kapı kapı dolaşılacak denildi, dolaşan pek olmadı.
Hatta bu referandumun niçin yapıldığına dair hiç bahsetmeyen partilileri bile görmüş olduk. Onu bunu bırakın da herkes her şeyi çok iyi biliyor ve görüyor. Oyların çoğu Cumhurbaşkanının onayladığı ve istediği bir değişiklik diye tamamen güven ve bağlılık üzerine EVET diyenlerin çoğunluğunun varlığı bir gerçektir.
Bu ülkede ve diğer İslam coğrafyalarında “Recep Tayyip Erdoğan” ismi bile başlı başına gözü kapalı altına imza atılacak simge haline gelmiş durumdadır. Elbette fedakar bir çalışma içerisinde bulunanları ayrı bir yere koyup çoğu partili geçinenler sahada hiç yoktu.
Umarım 2019 yılına kadar kendilerine bir çeki düzen verirler.
***
OKİ’lerin zarar etmeleri gündemden hiç düşmemektedir. Osmangazi Meclis Üyesi Cemil Aydın Bey bu konunun sıkı bir takipçi olarak görmekteyiz. Zararı aşağı çekme noktasında ellerinden gelen neyse yapacaklarını, yönetiminde bu konuda hassasiyet göstermelerini talep etmektedirler. Mali tabloların daha şeffaf olması, OKİ’nin yönetim, finans ve personel politikaların daha etkin ve yaptırım içermesini kendileri gurubu adına istiyorlar.
Umarım artık OKİ’ler kâra geçmeye başlarlar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.