SON DAKİKA
Hava Durumu

Hey gidi Altıparmak

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2016 12:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 12:37

Nerede o Altıparmakta oturuyorum diye caka satmalar. O bahsedilen Altıparmak yirmi sene evvelmiş. Şimdi ise Altıparmakta oturduğunu toplum içerisinde söylemeye utanır hale gelindi. Sicili bozuldu Altıparmağın. Arapşükrü sokağının varlığı azda olsa dipten kurtarıyor Altıparmağı.
Bir akşamüstü havanın güzel oluşuyla saldım kendimi Çatal fırınından aşağıya doğru sebepsizce. O meşhur Altıparmak caddesinde yürürken boş dükkânların fazlalığı dikkatimi çekti. Osmangazi Meclis Üyesi Cemil Aydının bu konu hakkında gönderdiği mesaj hemen aklıma geldi. Peki, ne oldu da bu işletmeler varlıklarını devam ettiremiyor. Bir kaç başlıkta bunları sıralayabiliriz.
-Zafer plaza gibi bir AVM varlığı.
-Eski Sosyal Güvenlik Kurumunun Yıkılması.
-İpekböceğinin geçiş hattında kısa süreliğine de olsa park etmenin yasak oluşu.
-Stadyumunun kapanması.
-Arka sokaklarında her türlü pisliklerin işleniyor olması.
Bunun yanında birkaç daha etken sayabiliriz. Hal böyle olunca insan yoğunluğunun azaldığı, kiraların en az dört bin liradan başladığı bir cadde de ne iş yapacaksın ki tutunabilesin. Daha önceleri giyim ağırlıklı olan caddede artık her türlü kalem bulunmaktadır. Şuan hali hazırda esnaf olanlar yatıp kalksın Osmangazi Kaymakamlık binası oradan gitmesin diye dua etsinler. Az da olsa insan akışı oraya gidenlerin sayesinde. Bu gidişle Altıparmak, parmakların dokunuşlarıyla gelen tedaviyle, masaj salonlarının varlıkları sayesinde sağlık turizm noktasında ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edecektir. Tabi onlarda kaçak değilse.
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.