SON DAKİKA
Hava Durumu

Hizmette kısıtlama yok

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın sahadaki temsilcileri sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 65 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında 112 vefa iletişim hattına gelen çağrılar titizlikle cevaplandı, ihtiyaçlar mobil saha ekipleri tarafından anında karşılandı. “Biz geldik, Hizmet evinizde” ekibi yaşlı ve engelliler başta olmak üzere ilçede yaşayan tüm vatandaşların

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2020 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2020 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Hizmette kısıtlama yok

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın sahadaki temsilcileri sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 65 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında 112 vefa iletişim hattına gelen çağrılar titizlikle cevaplandı, ihtiyaçlar mobil saha ekipleri tarafından anında karşılandı. “Biz geldik, Hizmet evinizde” ekibi yaşlı ve engelliler başta olmak üzere ilçede yaşayan tüm vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için seferber olurken dezenfeksiyon ekipleri de cadde ve sokaklarda ilaçlama yaptı.
“Hizmette kısıtlama yok” diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ”Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiriyor, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasında ve her zaman mobil saha-vefa ekiplerimiz hizmet verirken dezenfeksiyon ekiplerimizde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.