SON DAKİKA
Hava Durumu

İçimden geldiği gibi

Değerli okurlar. İki aydır oğlumun Antalya’da ki evindeyim. Ana oğul birbirimize tutunarak Corona sürecinin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen bu sürecin, kendimizi yeniden keşfetmemizi sağladığını düşünüyorum. En azından bunu kendim için söyleyebilirim. Meğerse benim mutfağa karşı bir ilgim varmış. Kendime; “İşletme yerine Aşçılık mı okusaydım” dediğimi bile duydum. Sağlıkla rutin hayatımıza döndüğümüzde kendimizde keşfettiğimiz

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 00:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Değerli okurlar. İki aydır oğlumun Antalya’da ki evindeyim.
Ana oğul birbirimize tutunarak Corona sürecinin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen bu sürecin, kendimizi yeniden keşfetmemizi sağladığını düşünüyorum.
En azından bunu kendim için söyleyebilirim. Meğerse benim mutfağa karşı bir ilgim varmış. Kendime; “İşletme yerine Aşçılık mı okusaydım” dediğimi bile duydum. Sağlıkla rutin hayatımıza döndüğümüzde kendimizde keşfettiğimiz yeteneklerimizi hayata geçirebiliriz belki. Yaşımız kaç olursa olsun..
Bu süreçte memleketim Bursa’yı da sıkı takip ettim. Bursa tam anlamıyla sınıfta kaldı. Bursa iyi yönetilemedi. Sağlık Bakanı’nın sosyal medyada paylaştığı Bursa görüntüsü bunu doğrular nitelikte..
Artık Bursa’nın sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi kaçınılmazdır.
Görevli olduğum yıllarda; genel seçim, yerel seçim, referandum çalışmaları yaptık. Mahallerdeydik, köylerdeydik. Çaldığımız kapılar sonuna kadar açıldı. Hiç bir hemşehrimiz yüzümüze kapıyı kapatmadı.
Bursa dinlemeye hazır,  oy vermeye de..
Bizim mahallenin afacanları;Yeter ki siz, halkın umudunu  entrikalarınıza kurban etmeyin.
Kalın sağlıcakla…
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.