SON DAKİKA
Hava Durumu

JUNO AKREP GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Yaygın bir şekilde evlilik ve bağlantı asteroidi olarak bilinen Juno; 2019 yılında geçtiği Terazi burcundaki uzun süreli yolculuğunu tamamlayarak, 20 Eylül Pazar günü Akrep burcuna geçiş yaptı. Juno bazen retro yapar ve burçlarda uzun süre kalır. Terazi’deyken de öyle oldu ve geçiş neredeyse 9 ay sürdü. Neyse ki bu defa Juno’nun Akrep burcundaki yolculuğu kısa

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yaygın bir şekilde evlilik ve bağlantı asteroidi olarak bilinen Juno; 2019 yılında geçtiği Terazi burcundaki uzun süreli yolculuğunu tamamlayarak, 20 Eylül Pazar günü Akrep burcuna geçiş yaptı.
Juno bazen retro yapar ve burçlarda uzun süre kalır. Terazi’deyken de öyle oldu ve geçiş neredeyse 9 ay sürdü. Neyse ki bu defa Juno’nun Akrep burcundaki yolculuğu kısa sürerek (3 ay), 18 Aralık’ta sonlanacak.
Juno Akrep, Juno’nun en sevmediğimiz görünümüdür. Çünkü eğer şahsi haritanızda Juno Akrep’se, sizi oldukça zorlayan bir evliliğiniz var demektir. Ya eşinizle çok fazla çatışırsınız ya da eşinizden kaynaklı maddi ya da manevi dertlerle çok fazla uğraşırsınız. Hatta şahsi haritalardaki bazı özel ve sıkıntılı yerleşimlerde, erken yaşta eş kaybını bile gündeme getirebilir Juno Akrep.
Biliyorsunuz ne zamandır “bu aralar evlenilmez” deyip duruyordum. Çünkü Juno Akrep’e geçmeden önceki 1-2 ay, gökyüzünde Terazi’deki Juno’nun açıları iyi değildi. Şimdi de Juno Akrep’e geçti. Bu sebeple, mümkünse 18 Aralık’a kadar evlilik yapmayın arkadaşlar!
Peki gökyüzünde Juno Akrep’te iken nasıl etki alabiliriz?
Bunun detayları için, Juno’nun Akrep geçişi boyunca diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre bakmak gerekiyor elbette

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.