SON DAKİKA
Hava Durumu

JUNO ASTREOİDİ TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR

Evlilik ve bağlantı astreoidi Juno, 4 Kasım gecesi itibariyle aşk böcüğü Terazi burcuna geçecek ve 9 Şubat-27 Mayıs 2020 tarihleri arasında yaptığı retroyla beraber, 20 Eylül 2020’ye kadar da Terazi burcunda kalacak. Oldukça uzun süren bir dönem anlayacağınız.             Juno Terazi dönemi pek çok kişinin evlenme ve insanlarla sosyalleşme isteğini ön plana getirecektir. Ancak

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Evlilik ve bağlantı astreoidi Juno, 4 Kasım gecesi itibariyle aşk böcüğü Terazi burcuna geçecek ve 9 Şubat-27 Mayıs 2020 tarihleri arasında yaptığı retroyla beraber, 20 Eylül 2020’ye kadar da Terazi burcunda kalacak. Oldukça uzun süren bir dönem anlayacağınız.
 
          Juno Terazi dönemi pek çok kişinin evlenme ve insanlarla sosyalleşme isteğini ön plana getirecektir. Ancak Juno’nun Terazi geçişi boyunca yapacağı görünümler sebebiyle, özellikle ilişkilerin para sıkıntısı kaynaklı testlerden geçeceğini söyleyebilirim. Ayrıca diğer insanlarla kurulan her türlü bağlantı ya da iş ilişkisinde, denge sağlanmak istense de ciddi zorlanmalarla karşılaşılacaktır.
 
          Genel olarak bu durumdan herkes haritasına göre farklı şekillerde etkilenecek olsa da; şöyle bir genelleme yapılabilir:
 
          Gönül ilişkileri konusunda etkilenme olasılığı fazla olanlar yükselen Koç ve İkizler. İş ve para bağlantıları anlamında etkilenme olasılığı fazla olanlar yükselen Koç, Boğa, Başak ve Oğlak’lar. Sosyal bağlantılar anlamında etkilenme olasılığı fazla olanlar yükselen Aslan, Yay ve Kova’lar. Aile ve yuvalarında hane içindeki diğer bireylerle iletişim kurmakta en çok zorlanacak olanlar yükselen Yengeç’ler. Bireyselliklerini ortaya koymak adına kurdukları bağlantılarda en çok zorlanacak olanlar yükselen Terazi’ler. Yükselen Akrep’ler ise bilinçaltları ve sezgilerini dinlemek konusunda zorlanacaklar.
 
          Gökyüzünde meydana gelecek görünümlere göre değerlendirdiğimde; Juno Terazi geçişi boyunca dikkat edilmesi gereken tarihler ise şöyle:
 

  • 1-30 Kasım 2019: Hayattan beklenilen toplumsal statü ve/veya kariyer hedefine ulaşmak adına, diğer insanlarla denge ve uyum sağlamaya çalışırken fazlasıyla kendini ezdirme ve hayatı kaçırma etkisi ön planda olacaktır.

 

  • 16 Kasım – 20 Aralık 2019: Evlilik açısından bakıldığında, pek çok kişi karmadan getirdiği veya kendisi için çok sıkıntılı kadersel olaylara sebep olacak evliliklere veya ilişkilere girebilir. Özellikle 20-30 Kasım arası yapılan evliliklerde uzun vadede uyum yakalamak zor olabilir.

 

  • 14 Aralık 2019 – 15 Mart 2020: Bu dönemde yapılacak evliliklerin ve kurulacak iş bağlantılarının uyumlu olmaması; hatta ilerleyen zamanlarda kavga, gürültü ile ve olaylı bir şekilde sonlanması olasıdır. Özellikle 15 Ocak – 15 Mart 2020 arasındaki dönemde, evlilikte eşten kaynaklı bir sıkıntı illaki yaşanacaktır.

 

  • 10 Nisan-26 Haziran 2020: Hayattan beklenilen toplumsal statü ve/veya kariyer hedefine ulaşmak adına, diğer insanlarla denge ve uyum sağlamaya çalışırken fazlasıyla kendini ezdirme ve hayatı kaçırma etkisi ön planda olacaktır. Bu tarih aralığında özellikle 10 Nisan – 10 Mayıs arası ise; yine evlilikler ve uzun süreli ilişkiler açısından oldukça sıkıntılı. Partnerin aşırı bireysel ve sadakatsiz davranması sebebiyle, ilişkilerinin kişilere düşman olması durumu söz konusu olabilir.

 
          Tabi bu tarihler arasında, kısa sürecek başka görünümler de var. Ancak yukarıda verdiğim tarih aralıklarına dair etki o kadar baskın ki; diğer görünümler olumlu da olsa, çok fazla etkisini hissetmeyebiliriz.Sürekli olumsuz mu yazacaksın dediğinizi duyar gibiyim. Malesef Oğlak’ta yığılan gezegenler 2018’den bu yana canımızı çıkarıyor. 2019’un pek parlak geçtiğini söyleyemez sanırım kimse. 2020 biraz daha can sıkıcı olacak gibi. İlk yazımda da belirttiğim gibi bir çeşit geçiş ve karmik ayıklanma dönemindeyiz bir süredir. 2020 bu ayıklanmanın en bariz ortaya çıkacağı yıl. Bu yüzden metaneti ve tedbiri elden bırakmadan, biraz daha esnek ve değişime açık davranabilirsek 2021 ile beraber işler biraz daha iyiye gidecek gibi görünüyor.
 
          Bizlerin, ülkemizin ve insanlığın hayrına gelişmeler yaşanması dileklerimle.
 
Ece ERHAN KUL
(Analitik  Spiritüel Astrolog)
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.