SON DAKİKA
Hava Durumu

JÜPİTER RETROSU ve ETKİLERİ

2 Aralık 2019’dan beri Oğlak burcunda ilerleyen Jüpiter, 13 Mayıs Çarşamba günü durağanlaştı ve 2 gün sonra da gerilemeye başladı. 14 Eylül’e kadar retro Jüpiter etkisinde kalacağız. Jüpiter’in Oğlak burcunda hiç de iyi çalışmadığını, bolluk, bereket ve şansı getirmeyeceğini söylemiştim. Satürn’den sonraki bir diğer karma-kader gezegeni olan Jüpiter’in, Oğlak burcundaki retrosu; şeytansılık ve despotlukla statü

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 01:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 01:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

2 Aralık 2019’dan beri Oğlak burcunda ilerleyen Jüpiter, 13 Mayıs Çarşamba günü durağanlaştı ve 2 gün sonra da gerilemeye başladı. 14 Eylül’e kadar retro Jüpiter etkisinde kalacağız.
Jüpiter’in Oğlak burcunda hiç de iyi çalışmadığını, bolluk, bereket ve şansı getirmeyeceğini söylemiştim. Satürn’den sonraki bir diğer karma-kader gezegeni olan Jüpiter’in, Oğlak burcundaki retrosu; şeytansılık ve despotlukla statü ve maddi gelir elde etmiş pek çok kişinin, elde etmiş olduklarını kaybetmesi muhtemel bir süreç. Bu tip kişilerin kurbanı olan suçsuz kişilerin ise, oturup ilahi adaletin nasıl işlediğini izleyecekleri bir dönem.
Jüpiter retrosunun etkisini göstereceği 13 Mayıs – 15 Ağustos arasında; eğer ki elindeki güç ve statüyü kaybeden, ününü yitiren birini görür ya da duyarsanız (ki çok duyacağız); o kişinin kaybettiklerini zor kullanarak elde etmiş olduğunu ve bunun bedelini ödemekte olduğunu bilin. Burada güç ve statü kaybı ile sadece iş dünyasını değil, hayatın her alanını kastediyorum.
Jüpiter retrosu boyunca herhangi bir kayıp yaşamasa da; para ve dünyevi her türlü konuya sıkı sıkıya tutunan, bugünü kaçırarak gelecek odaklı yaşayanların ise; bu davranışlarını mecburen değiştirmek zorunda kalacakları, hayata daha farklı bir pencereden bakmak zorunda kalacakları söylenebilir.
Özellikle 18 Temmuz – 11 Ağustos arasındaki süreçte, 10 Ocak 2020’de gerçekleşen Ay tutulmasının retro Jüpiter tarafından tetiklemesiyle beraber; astroloji dahil spiritüel herhangi bir konuda şimdiye kadar insanları kandırmış ve statü elde etmiş olan kişilerin ipliğinin pazara çıkacağını ve ağır bedeller ödemek zorunda kalacaklarını düşünüyorum. Güç, statü ve ün kaybı; pek çok alanda olduğu gibi, spiritüel dünyada da olacak ve ciddi bir elenme süreci yaşanacak bence. Bizi oldukça şaşırtan kişiler olabilir bunlar hatta.
Retro Jüpiter sürecinin bir parçası olan 18 Temmuz – 11 Ağustos tarihine dair, asıl başka önemli bir kehanetim var…
Geçen gün yayınladığım retro Satürn yazımda, 1 Haziran – 1 Temmuz arasında, dünya liderleri arasında restleşmeler olabileceğini ve özellikle 18 Haziran sonrasında bunun bir savaşa yol açabileceğinden bahsetmiştim hatırlarsanız.
Eğer bu tarih aralığında bir savaş çıkarsa, ekonomik dengeler ciddi anlamda alt üst olacak, bilinen tüm para birimlerinin güvenilirliği kaybolacaktır. Dünya borsalarına bu süreç boyunca kapatma bile gelebilir.
Dolayısıyla, özellikle 18 Temmuz – 11 Ağustos arasında; global uluslarası ticaretin Dolar yerine gram altın üzerinden dönmeye başlayacağına inanıyorum. Bu da global anlamda altın fiyatlarının uçacağı anlamına gelecektir. Elbette burada kastettiğim sanal altın değil, elde fiziksel olarak kalan altının değerlenmesidir. Para, bir süreliğine sıradan bir kağıt parçası kadar değersizleşebilir.
Dünyayı çok ciddi dönüşümler bekliyor anlayacağınız…
Bireysel olarak bakıldığında ise; hak yemediğinize dair vicdanınız rahatsa, iyimserlikle yanlış borçlanmalara girmemişseniz, Jüpiter retrosundan korkmayın bence. Hatta astrolojik haritanız uygunsa, kaçırdığınız bazı fırsatların önünüze düştüğüne şahit bile olabilirsiniz.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.