SON DAKİKA
Hava Durumu

KASIM AYINDA GÖKYÜZÜ

Bu ay sırasıyla; 4 Kasım’da Merkür, 14 Kasım’da Mars ve 29 Kasım’da Neptün retrosu bitecek. En azından sıkışma ve ilerleyememe enerjisi biraz daha çözülmeye başlayacak. Ancak Kasım ayı başından itibaren; bir süredir devam eden Jüpiter-Plüton kavuşumuna Satürn de eşlik etmeye başlayacak. Üstelik Venüs ve Merkür’le sert görünüm yapacaklar. Bir de ay ortasından itibaren, Uranüs-Liilith arasındaki

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2020 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2020 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bu ay sırasıyla; 4 Kasım’da Merkür, 14 Kasım’da Mars ve 29 Kasım’da Neptün retrosu bitecek. En azından sıkışma ve ilerleyememe enerjisi biraz daha çözülmeye başlayacak. Ancak Kasım ayı başından itibaren; bir süredir devam eden Jüpiter-Plüton kavuşumuna Satürn de eşlik etmeye başlayacak. Üstelik Venüs ve Merkür’le sert görünüm yapacaklar. Bir de ay ortasından itibaren, Uranüs-Liilith arasındaki kavuşum etkisini giderek daha da fazla hissettirmeye başlayacak. Tüm ay boyunca, Ekim’den beri devam eden kendini kandırma veya başkaları tarafından kandırılma görünümü de oldukça aktif. Anlayacağınız, biz dersimizi alana kadar gökyüzü bizi rahat bırakmaya pek niyetli değil!
Tarih aralıkları vererek, tüm bu gezegen görünümlerinin bizleri nasıl etkileyeceğinden bahsedecek olursak;
1-10 Kasım arasında; 7 Ekim itibariyle Terazi burcunda retro yapmaya başlayan Merkür’ün ve 31 Ekim’deki Boğa dolunayının etkisini 4 Kasım’a kadar çok etkin bir şekilde hissedeceğiz. Ticaretin çok daha ağır darbeler almaya başlayacağını söylemek mümkün bu dönemde. Pek çok ticari iş ortaklığının veya yazılı anlaşmanın aniden sonlanma veya bozulma ihtimali de oldukça yüksek. Özellikle yükseleniniz Koç, Aslan veya Yay ise, buna oldukça dikkat etmeniz gerekiyor.
Bu dönemde hem piyasalarda nakit para akışı kısıtlanmış durumda, hem de ticaret hayatında aldanma ve/veya kendini aldatma görünümü hâkim. 4 Kasım’daki Merkür retrosunun bitmesiyle beraber, ticaretteki kayıplar daha belirgin bir şekilde hissedilmeye başlayacaktır. Ülkemiz açısından baktığımızda; 27 Ekim’den itibaren başlayan spekülatif yatırım araçlarındaki ciddi yükselme sürecinin (daha doğrusu paramızın değer kaybetmesi), 4 Kasım sonrasında resmen uçarak artışına şahit olacağız gibi görünüyor.
10-15 Kasım arasında; 4 Kasım’da başlayan ekonomik sıkıntıların daha da artmaya başlayacağı bu dönemde; ticari ortaklıklara ilaveten, evlilik ve/veya aşk ilişkileri de büyük darbeler alacaktır. Tencerenin kaynayamadığı tüm evlilikler, hele ki bu evliliklerdeki taraflar yükselen Koç ve yükselen İkizler’se, maalesef bitme sürecine doğru gidecektir. Üstelik evlilikler biterken, birbirinden intikam almaya çalışma gibi bir durum da söz konusu olacaktır. Aynı durum; yükselen Koç ve yükselen İkizler’in yürüttüğü ve maddi anlamda çıkmaza giren ticari iş ortaklıkları için de geçerli olacaktır.
15-30 Kasım arasında; Ekonomide ipin ucunun komple kaçmaya başlayacağı dönem burası. Üstelik 30 Kasım’da da bitmiyor dertler. Aralık ayında da etkisini göstermeye devam edecek sorunlar var. Dünyada ve ülkemizdeki çok büyük şirketlerin iflaslarını 15 Kasım’dan itibaren duymaya başlayacağımızı düşünüyorum. Hatta, maddi açgözlülüğü ile spekülatif yatırım araçlarına yüklenen ve kendini kurtarmaya çalışırken piyasadaki nakit akışının durmasına yol açan; sonuçta da hem kendini hem de başka şirketleri batıran çok fazla şirket duyacağız 15-30 Kasım arasında!
Allah herkesin yardımcısı olsun Kasım ayından itibaren.
Bugünleri mümkün olan en az zararla atlatmamız için neler mümkün.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.