SON DAKİKA
Hava Durumu

LILITH BOĞA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Koç burcundaki geçişinde yaptığı görünümlerle, 2020 yılı başından itibaren, dünya çapında hayatlarımıza Corona ve ekonomik kriz dahil pek çok olumsuzluğu katan kara Ay Lilith; bugün itibariyle Boğa burcuna geçiyor ve 18 Temmuz 2021’e kadar da Boğa burcuna kalacak. 9 aylık Lilith Boğa süreciyle ilgili ayrıntıları vermeden önce; Lilith Boğa’nın temel etkisinin paragözlüğü ve her şeye

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Koç burcundaki geçişinde yaptığı görünümlerle, 2020 yılı başından itibaren, dünya çapında hayatlarımıza Corona ve ekonomik kriz dahil pek çok olumsuzluğu katan kara Ay Lilith; bugün itibariyle Boğa burcuna geçiyor ve 18 Temmuz 2021’e kadar da Boğa burcuna kalacak.
9 aylık Lilith Boğa süreciyle ilgili ayrıntıları vermeden önce; Lilith Boğa’nın temel etkisinin paragözlüğü ve her şeye sahip olma isteğini arttırarak, hayatın her alanında (cinsellik, yeme-içme ve/veya para) hazcı yaklaşımlara sürüklemek olduğunu belirtmek gerekiyor.
Peki, para ve cinsellik arzusunu aşırı arttıran Lilith Boğa; bunların hayatınızda daha çok artmasını mı sağlar, yoksa elinizdekileri kayıp mı ettirir? İşte bunun cevabı, Lilith’in bu 9 aylık süreç boyunca görünüm yapacağı astrolojik noktalarla şekillenecektir elbette!
21 EKİM – 10 OCAK ARASI: Haziran 2020 sonrasında; paragözlük, uyanıklık ve aceleyle yeni yatırım ve projelere düşünmeden girmiş pek çok kişi ve şirketin elindeki mal varlığını aniden kaybetmesi söz konusu olacaktır. Hem ülkemizde hem de dünyada büyük şirket iflasları duyacağız bu dönemde. Dünyadaki para dengeleri de bu yüzden alt üst olacak ve global anlamda ciddi bir ekonomik çöküş yaşanacaktır.
Bu dönemde özellikle 21-28 Kasım ve 23 Aralık-7 Ocak arası, ilişkiler ve cinsellikle ilgili hazcı düşünceyi de çok fazla coşturacaktır. Libidosu ve aşırı sahiplenme isteği yüzünden ilişkisine zarar veren pek çok kişiyi duyabiliriz.
1-30 Kasım arası bence şirket ve kişilerin paraya olan bakışlarının en çok yıkım yaşayacağı dönem. Parayı taparcasına seven herkesin, yaşayacağı maddi yıkımlarla alt üst olacağı söylenebilir bu dönemde.
7 Aralık – 10 Ocak arası, global ekonomik çöküşe ilişkin sıra dışı çözüm yöntemlerinin (kripto paraya geçiş, kişilerin mevduat veya birikim hesaplarının bloke edilmesi vb.) uygulamaya konması konuşulmaya veya bazı ülkelerde uygulanmaya başlayabilir dünya çapında.
10 OCAK – 20 MART ARASI: Global ekonomik çöküşe ilişkin hükümetler bazında alınmış sert karar ve yaptırımların etkisi ve insanların açlık ve yoksulluğunun da aşırı artmasıyla beraber çeşitli sivil toplum kuruluşları dünya çapında protesto ve gösterilere başlayabilirler. Özellikle 10-20 Ocak arasında dünya çapında halkların sokağa dökülme ihtimali çok yüksek anlayacağınız. Hatta bazı ülkelerde (bence en başta ABD bundan çok etkilenecek), 20 Ocak – 16 Şubat arasında yağmalamalara ve iç savaşa kadar gidebilir de bu durum!
21 MART – 20 NİSAN ARASI: 13 Mart’taki Balık yeniayıyla beraber para piyasaları ve dünya borsalarında yaklaşık 1 aya kadar uzatılabilecek bir kapatma bekliyorum. Kripto para ve yeni ekonomik düzene geçişin, gelen tüm tepkilere rağmen, 11 Nisan’daki Koç yeniayı sonrasında olacağını düşünüyorum.
20 NİSAN – 18 TEMMUZ ARASI: Global ekonomik çöküşün para, güç ve statüye olan bakışı dönüştüreceği en önemli dönem bence bu. Açlık ve yoksulluk insanların tüketim anlayışlarını mecburen değiştirecektir. Dünya güçlerinin kurmaya çalıştığı yeni ekonomik düzen ve kripto para geçişine olan başkaldırı da bu dönemde artık yerini kabullenişe bırakacak düşüncesindeyim.
Gördüğünüz üzere Lilith Boğa, parayla olan ilişkimizi tüm gücüyle değiştirmeye geliyor. Lilith Boğa geçişi bittiğinde, hayatta asıl sahip olmamız gereken şeyin ne olduğuna dair ciddi dersler almış olacağız kollektif olarak.
Umarım bunu öğrenirken canımız düşündüğüm kadar acımaz!
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.