SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS AKREP GEÇİŞİ VE ETKİLERİ

Doğum haritalarının jeneratörü, hayat enerjisinin ve savaşma gücünün göstergesi Mars, 19 Kasım günü Akrep burcuna geçti ve Akrep’teki yolculuğunu 3 Ocak’ta tamamlayacak. Mars Akrep, Mars’ın en güçlü olduğu ve kendini gösterdiği konumlardan birisidir. Bu sebeple, Akrep burcu deyince ilk aklımıza gelen konular olan; yüksek libido, erotizm, kin, tutma, intikam alma, mistik ve spiritüel konulara merak

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Doğum haritalarının jeneratörü, hayat enerjisinin ve savaşma gücünün göstergesi Mars, 19 Kasım günü Akrep burcuna geçti ve Akrep’teki yolculuğunu 3 Ocak’ta tamamlayacak.
Mars Akrep, Mars’ın en güçlü olduğu ve kendini gösterdiği konumlardan birisidir. Bu sebeple, Akrep burcu deyince ilk aklımıza gelen konular olan; yüksek libido, erotizm, kin, tutma, intikam alma, mistik ve spiritüel konulara merak gibi konular tüm geçiş boyunca kollektif anlamda etkili olacaktır. Yine bu dönem boyunca insanlar arasındaki çekişmeler de, bu konular üzerinden gelecektir. Yani düşmanından mutlaka öç alma isteği, saldırganlık, meydan okuma, spiritüel konuları ve cinselliği düşmanlarını alt etmek için kullanma gibi.
Akrep burcunun şifacı bir enerjisi vardır. Dolayısıyla bu dönem boyunca; gerek bitkilerle tedavi, gerekse spiritüel, şamanik şifa teknikleri pek çok kişinin hayatına mutlaka girecektir.
Tabi şifa sadece hastalığı iyileştirmek değildir. Akrep’in kendine has derinliği, pek çok kişinin, aynı zamanda en derindeki kendileriyle yüzleşmelerine ve ruhsal anlamda çözümlemeler yapmalarına da sebep olacaktır.
Bu genel etki, ama Mars’ın Akrep’teki yolculuğu boyunca görünüm yapacağı diğer gezegenlere göre vermesi muhtemel etkiler biraz daha detaylandırılırsa:
19 Kasım – 9 Aralık: Kollektif anlamda insanların birbirleriyle tartışma ve kavgalara girmeleri ve ölçüsüz davranışlar sergilemelerine müsait bir dönem. İnsanlar eğer spiritüel konularda bilgi sahibi iseler, çevrelerindeki insanları bu konuları kullanarak manipüle etmek isteyebilir ve bu yüzden çevrelerindeki kişilerden düşmanlık görebilirler. Tüm bu dönem boyunca; trafik kazaları, elektrik ve makinalar kaynaklı kazalar, gereksiz kavga ve tartışmalara girilme ihtimali de çok yüksek. Özellikle 20-21 Kasım günlerinde, bir şeylere fazla konsantre olmanın verdiği dalgınlıkla, kazalara çok daha açık hale gelinebilir. 
 2 – 17 Aralık: Estetik ve güzelliğe fazlasıyla önem vermekten kaynaklı olarak, karşı cinsten güzel ve çekici bulunan kişilere erotik çekim duyma ve kolayca kapılma söz konusu olabilir. Heykel ve resim gibi sanatlarla uğraşan kişiler de, bu dönem boyunca erotik içerikli eserler üretebilirler.
 20 – 29 Aralık: İnsanlar hayatlarının genelinde dürüst ve objektif davranmak istedikleri için; kendilerine yapılan haksızlıklara daha fazla karşı koymaya çalışabilir ve düşman gördükleri kişilere meydan okuyabilirler. Özellikle 20 – 23 Aralık arasındaki 3 günlük süreçte oluşacak suç unsurları, kendini haklı görmekten kaynaklı kavga dövüşler şeklinde ortaya çıkabilir.
Mars Akrep enerjisi biraz tehlikelidir. Mars Akrep geçişi boyunca pek çok kişi; spiritüel bilgisini diğer insanlara karşı kullanmaktan, büyücü, falcı, medyum gibi kişilere para akıtmaktan çekinmeyecektir. Ancak spiritüelliğin kişisel bir yolculuk ve diğer insanlara karşı kullanılmaması gereken bir güç olduğunu, önemli olanın içinizi ve kalbi temiz tutmak olduğunu unutmamanızı hatırlatmak isterim.
Farkındalıkla ve sevgiyle…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.