SON DAKİKA
Hava Durumu

Mars Balık Burcu geçişi ve etkileri

13 Mayıs’ta Mars Balık burcu geçişi gerçekleşti. Mars Balık geçişi 28 Haziran’da sonlandığında; Mars’ın yaklaşık 1,5 yıldır devam etmekte olan zodyak turu da tamamlanmış olacak. Birkaç ay boyunca yaşanan Corona krizinin sonucunda, insanların duygu durumlarının oldukça altüst olacağı söylenebilir bu dönemde. Mars Balık geçişi ile beraber insanlar kendini ruhsal olarak çok yorgun hissedecek, inişli-çıkışlı ve

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

13 Mayıs’ta Mars Balık burcu geçişi gerçekleşti. Mars Balık geçişi 28 Haziran’da sonlandığında; Mars’ın yaklaşık 1,5 yıldır devam etmekte olan zodyak turu da tamamlanmış olacak.
Birkaç ay boyunca yaşanan Corona krizinin sonucunda, insanların duygu durumlarının oldukça altüst olacağı söylenebilir bu dönemde. Mars Balık geçişi ile beraber insanlar kendini ruhsal olarak çok yorgun hissedecek, inişli-çıkışlı ve ağlak bir ruh halinde olacak, yaşadığı her tür olumsuz durumu unutmak isteyecektir.
Mars Balık geçişi boyunca öne çıkan tarihlere baktığımızda;
14 Mayıs – 3 Haziran arası: Gönül ilişkilerindeki boşvermiş tavırlar ve gizli kapaklı gönül işleri-aldatmalar yüzünden, ikili ilişkilerde gerginlikler meydana gelebilir. Kollektif anlamda insanlar kendilerini güvende hissetmek isteyebilir, ama inişli-çıkışlı duygusal halleri buna engel olabilir.
Deniz kenarı gibi suyun olduğu yerlerde ruhu dinlendirme isteği, ama bunu da istedikleri gibi gerçekleştirememe, mecburi bir inziva hali söz konusu olabilir.
Evlatlarla veya ebeveynlerle ilgili zorlayıcı durumlar ya da duygusal olarak onlar tarafından sömürülme gibi durumlar da bu dönemde gündeme gelebilir.
Bu dönemde pek çok kişi, kendisini erdemliymiş gibi göstererek, çevresindeki insanlara, duygu durumları üzerinden manipülasyonlar yapabilir.
25 Mayıs – 10 Haziran arası: Spiritüel konularda öğreticilik yapan kişilerin manipülatif tavırları, öğrencileri ile aralarında problemler meydana gelmesine yol açabilir.
5 – 20 Haziran arası: Corona’yı meydana getiren gökyüzü görünümleri azalmış olsa da; zehirlenme ve enfeksiyonları arttırabilecek görünümler söz konusu. Oburca yeme alışkanlıklarına kapılarak, Corona tedbirlerinin hafiflemesi ve Mars Balık vurgusunun da verdiği boşvermişlikle, enfeksiyon ve zehirlenmeler meydana gelebilir. Bu dönemde, dışarıda tüketilen her tür yiyecek ve içeceğin hijyenine ekstra dikkat etmek gerekiyor.
Mars Balık rehavetiyle; Corona’nın gündemimizden tamamen çıktığı ve eski düzenimize dönebileceğimiz yanılgısına kapılmamanızı, hastalık ve enfeksiyon tedbirlerine ekstra dikkat etmenizi öneririm.
Sevgilerimle.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.