SON DAKİKA
Hava Durumu

Mars Oğlak geçişi ve etkileri

16 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde; enerji, hareket ve zorlama gezegeni olarak nitelendirilen Mars’ın Oğlak burcu geçişini gerçekleşti. Mars Oğlak geçişi 16 Şubat – 30 Mart arasında etkisini hissedeceğimiz oldukça zorlayıcı bir süreç maalesef. Mars Oğlak geçişi kollektif anlamda; kararlılık, hırs, inatçılık, garanticilik, maddiyat ve statü isteği ile, kendi çıkarı için diğer insanların üzerine basmaya

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

16 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde; enerji, hareket ve zorlama gezegeni olarak nitelendirilen Mars’ın Oğlak burcu geçişini gerçekleşti. Mars Oğlak geçişi 16 Şubat – 30 Mart arasında etkisini hissedeceğimiz oldukça zorlayıcı bir süreç maalesef.
Mars Oğlak geçişi kollektif anlamda; kararlılık, hırs, inatçılık, garanticilik, maddiyat ve statü isteği ile, kendi çıkarı için diğer insanların üzerine basmaya çalışanların sayısının artacağı bir dönem. Dolayısıyla; gerek global, gerek ülkemiz, gerekse bireysel anlamda şimdiye kadar dalmış olduğumuz hayaller dünyasından, Mars Oğlak geçişi süresince kafamıza inecek ardışık balyozlarla serseme döneceğiz gibi görünüyor…
Şu tarihleri not etmenizde fayda var:
16 – 29 Şubat arası: İşin içinde teknoloji ve mühendisliğin olduğu konularda, daha önce düşünülmüş ama uygulanmaya konmamış marjinal projelerin devreye alınması isteği olabilir. Böyle uygulamaların yapılmasının temelinde maddi çıkarlar ve statü beklentisi olacaktır. Fazla hayalcilik, aceleye getirme, kendini ispatlama isteği ve diğer insanlardan birşeyleri gizleme gibi durumlar da işin içinde olduğundan; devreye alınmak istenen uygulamaların matematiksel hesabı çok doğru yapılmayabilir ve gelecekte bedeli ödenecek durumlar meydana gelebilir. Zamanlama çok yanlış…
1 – 10 Mart arası: Garanticiliğin para hırsına yenik düşeceği ve spekülatif yatırımlara yönelineceği bir dönem. Özellikle 1-4 Mart arasında; spekülatif yatırımlar konusunda başka insanların (özellikle arkadaşların) aklına güvenmenin sonu kandırılma ile sonuçlanabilir. Yine bu dönemde, global anlamda altın fiyatlarında bir sıçrama söz konusu olabilir. Özellikle 8-10 Mart arası, spekülatif anlamda beklenmeyen herşeyin olabileceği bir dönem olacağı için; bireysel gelirleri arttırmak adına yapılan her türlü yatırım ve girişimin sonucu para kaybına götürebilir. Bu dönem boyunca, sadece bileğinin hakkıyla gelirini arttırmak isteyenler bir miktar kazanç elde edebilir.
10 – 30 Mart arasında: Para ve statünün tam olarak gündeme oturacağı zamanlar. Hatta bu konuda fanatik davranışlar söz konusu olabilir. Özellikle 15 Mart sonrasında; çocukların ve eğlence yerlerinin etkilenmesi muhtemel olan kundaklama, yangın, patlama gibi kriminal olaylar ön plana çıkabilir tüm dünyada. Para otoriteleri ve devletler arasında çatışmalar meydana gelebilir. Özellikle 24-26 Mart arasında; statü ve para konusunda çıkarını kollamak adına saldırgan ve militan eğilimler göstermesi muhtemel insanlara karşı çok dikkat edin.
Tüm bunların dışında, özellikle yükselen Kova’lar, yükselen Aslan’lar ve yükselen İkizler, kemik, diz ve eklemleri ile ilgili ağrılar yaşayabilirler, dişlerinde problemler meydana gelebilir. Ülkemizde açısından bu dönem değerlendirildiğinde, çıkarını kollamak adına; evlilikler, ortaklıklar, adalet ve diplomasi konusunda pek çok kişinin ne kadar acımasız ve merhametsiz davrandığını görebiliriz.
“Ne ekersen onu biçersin” deyiminin tam da kendini hissettireceği zamanlardayız aslında bir süredir. Herkes geçmişte yaptığı iyi ya da kötü ne varsa, onun bedelini ödüyor ve bu bedel ödeme bu yıl sonuna kadar en aktif zamanlarında. İnsani değerlerini unutmayan ve Mars Oğlak’ın şeytansı çağrısına kapılmayanların; bu dönemi daha kolay atlatacağını düşünüyorum elbette.
Ama kötü kalmaya ve değişmemeye kararlı olanlar için üzgünüm şimdiden…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.