SON DAKİKA
Hava Durumu

Mars retrosunun etkileri

Yaklaşık 2 aydır yazı ve videolarımda geliyor ama keşke gelmese deyip durduğum, Koç burcundaki retro Mars günleri geldi çattı ve bu gece, Çarşamba gününün ilk saatlerinde Mars durağan harekete geçti. Retro öncesi ve sonrasındaki durağan hareketleri de saydığımızda, tam olarak 09 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında Mars retrosu etkin olacak. Mars retrosu yaklaşık 2 yılda bir

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2020 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2020 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yaklaşık 2 aydır yazı ve videolarımda geliyor ama keşke gelmese deyip durduğum, Koç burcundaki retro Mars günleri geldi çattı ve bu gece, Çarşamba gününün ilk saatlerinde Mars durağan harekete geçti. Retro öncesi ve sonrasındaki durağan hareketleri de saydığımızda, tam olarak 09 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında Mars retrosu etkin olacak.
Mars retrosu yaklaşık 2 yılda bir olan sıkıntılı bir dönemdir. Ama Mars bu dönemde iyi görünümler yaparsa, bu dönem bir nebze hafif atlatılabilir.
Ancak bu yılki retro hiç öyle değil. Çünkü Mars hem yöneticisi olduğu Koç burcunda olduğu için çok güçlü etkiler verecek, hem de geçiş boyunca büyük gezegenlerle (Jüpiter, Satürn ve Plüton) ve de Lilith’le sert görünümleri yapacak. Bu yüzden retro (gerileme) hareketinin bu yıl bize çok şiddetli ve kadersel olaylar yaşatması çok olası. Bu yüzden öncelikle Mars retrosunun dünyaya yapacağı etkilerden biraz bahsetmek gerek.
15 Eylül–26 Ekim arası Mars retrosunun en tehlikeli dönemi olacak denebilir. Dünya üzerinde savaş ve çatışmaların meydana gelme olasılığının yüksek olacağı bu dönemde, bence Haziran ortasından beri tırmanarak devam eden ülkeler arası gerginlikler, dünya liderleri arasındaki güç savaşları haline dönüşerek; sıradan vatandaşları etkileyecek olan savaş, çatışma, kavga, patlama, ölüm gibi sert etkili olaylara sebep olacaktır.
Bu süreçte, özellikle 15 Eylül–6 Ekim arasında Ortadoğu’nun daha da karışacağını ve Rusya’nın bu karışıklığın başrolünde yer alacağını düşünüyorum. Her Mars retrosu Rusya’ya zaten yarayan bir dönemdir ve en beklenmedik zamanlarda harekete geçerek toprak kazanır. Bu dönemde de benzer bir etki bekliyorum.
Corona yüzünden dünya çapında çok fazla insan hayatını kaybetti maalesef. Ama emin olun ki, retro Mars boyunca şiddet, savaş, çatışma, patlama, kavga gibi sebeplerden hayatını kaybedecek olan insan sayısı Corona’yı katlayacaktır.
Corona sonrasında çektiğim video ve yazılarda Corona’nın 2020 fragmanı olduğunu ve asıl yıl sonuna kadar ortalığın karışacağını söylemiştim. İşte şimdi tam da o noktadayız. Allah hepimizi korusun!
Dünya bu kadar karışacakken ülkemiz bu karışıklığın neresinde kalır derseniz. Özellikle 15-31 Ekim arasının ülkemiz için çok önemli olacağını belirtmek istiyorum. Özellikle bu tarihler arasında diğer ülkeler arasındaki restleşmenin ortasında kalmamak için, Atatürk’ün başlatmış olduğu “yurtta sulh, cihanda sulh” politikasını izlemeye devam etmemiz gerekiyor. Yoksa Mars Koç fevriliği ile gücümüzü başka ülkelere ispatlamaya çalışmak başımıza ciddi işler açabilir…
Retro Mars geçişine bireysel etkiler olarak bakıldığında ise, sağlık ve ilişkiler ile ilgili olarak yorum yapmak mümkün.
Yükseleni Koç, Boğa, Başak ve Akrep olanların, özellikle 5 Ekim–3 Kasım arasında sağlıklarına çok dikkat etmesi gerekiyor. Bu bahsettiğim yükselenler, hiç beklemedikleri bir anda yaşadıkları ateş yükselmeleri, kan ve damar hastalıklarına karşı dikkat etsinler. Tüm bu problemler kalp ve dolaşım sistemleri ile ilgili hastalıkların habercisi olabileceğinden, doktor kontrolünden geçmeyi unutmasınlar!
Yine yükseleni Koç, Boğa, Başak ve Akrep olanlar; 9 Eylül–20 Ekim arasında; kemik kırılmalarına yol açacak sakarlık ve kazalara uğrayabilirler. Baş ve gözleri de zarar görebilir. Büyük ihtimalle bunun sebebi fazla aceleci davranmaları olacaktır. Fevri hareketlere karşı dikkat etsinler!
Son 1 aydır Mars Koç etkisi yüzünden; yükselen Yay’lar aşk hayatlarında, yükselen Terazi’ler evlilikler ve ticari iş ortaklıklarında anlaşmazlık ve gerginlikler yaşıyorlar. Yükselen Yay ve yükselen Terazi’ler her zamankinden daha da flörtöz bir hale geldiler. Şimdi Mars’ın retroya girmesiyle bu saydığım yükselenler, flörtlerini gizliden gizliye sürdürmeye çalışabilirler. Özellikle 17 Eylül sonrasında gizli flörtleri ortaya çıkarak mevcut ilişkileri bozulabilir ve bu yüzden 17 Ekim’e kadar olan süreçte, mevcut ilişkileri ve evliliklerinde ayrılık kararları alabilirler.
Mars’ın kendisi zorlu etkilere sahip bir gezegenken, diğer gezegenlerle yaptığı etkileşimler ve retrosu yüzünden yine olumlu bir şeyler söyleyemedim maalesef.
Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Mars retrosu bittiğinde, bize yaşattırmış oldukları yüzünden; hayata daha az aceleci bakmamız gerektiğini zorla da olsa öğrenmiş olacağız.
Farkındalığımızın daha da artması için neler mümkün?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.