SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS YAY GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

2020 yılının ilk yazısından herkese merhabalar ????             4 Ocak günü, mücadele ve enerji gezegeni Mars; Akrep’teki yolculuğunu tamamlayarak Yay burcuna geçti ve yılın ilk burç geçişi yapan gezegeni de o oldu.             Bu dönemde kollektif olarak; fazla sorumluluk almaktan hoşlanmama söz konusu olacaktır. Abartılı iyimserlik ve hayalcilik de söz konusu olduğundan; pek çok kişi

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

2020 yılının ilk yazısından herkese merhabalar ????
           
4 Ocak günü, mücadele ve enerji gezegeni Mars; Akrep’teki yolculuğunu tamamlayarak Yay burcuna geçti ve yılın ilk burç geçişi yapan gezegeni de o oldu.
           
Bu dönemde kollektif olarak; fazla sorumluluk almaktan hoşlanmama söz konusu olacaktır. Abartılı iyimserlik ve hayalcilik de söz konusu olduğundan; pek çok kişi bu dönemde tutamayacağı sözler verebilir, gezme-tozmaya sarabilir, yurtdışına gitmek ve yabancı dil öğrenmek, doğayla iç içe spor aktivitelerine katılmak isteyebilir. Özgürlüğünün kısıtlanmasını istemediği için kolay yoldan para kazanacağı işlere girmesi de söz konusu olabilir. Mars Yay’ın vereceği abartılar sebebiyle; artan özgürlük isteği ve hayalcilikle, elde etmesi zor ve rüya gibi ilişkilerin ve partnerlerin peşine düşme söz konusu olabilir.
 
Genel etkiler bu şekilde olsa da; Mars Yay’ın diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre öne çıkan tarihler ise, kollektif anlamda şu şekilde değerlendirilebilir.
 
11-24 Ocak arasında; suyla ve denizle ilgili spor aktivitelerine katılma isteğinde artış, mistik konulara yönelme gibi durumlar da ön plana çıkabilir.
 
18 Ocak-5 Şubat arası: fazlasıyla alışılmışın dışında davranma isteği, hırslı ve dürtüsel ve hilekar davranma, alkol ve diğer keyif verici maddelerin kullanımında artış ve bu yüzden halüsinasyonlara, nevrozlara ve psikosomatik hastalıklara açık olma gibi durumlar yaşanabilir. Artan cinsellik düşkünlüğü ve özgürlük isteği sebebiyle cinsellik kaynaklı sorunlarla uğraşmak zorunda kalma, hatta bu yüzden skandallara karışma söz konusu olabilir. Özellikle 25 Ocak-10 Şubat arasında; özellikle uzun süreli ilişkisi veya evliliği olanların bu konularda daha da dikkatli davranması ve bildiklerini okumaktan vazgeçmesi gerekebilir.
 
2-16 Şubat arası: Yapılan sorumsuzluklar, abartılı davranış ve hareketler; erdemli davranma ve masumiyet kisvesi ile gizlenmeye çalışılabilir. Herşeyi yapıp da sonra “ama ben bir şey yapmadım ki, benim bir suçum yok” diyen pek çok kişiyle karşılaşılabilir.
 
Mars’ın Yay’daki yolculuğu ise 16 Şubat’ta sonlanacak. Bu dönemde vereceği abartılı iyimserlik ve “yap bir şey olmaz” isteğine karşı koymaya ve mantığı elden bırakmamaya çalışın.
 
Sevgilerimle.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.