SON DAKİKA
Hava Durumu

Merhabalar

İsmim Ece ERHAN KUL. Mühendislik ve iş güvenliği ile başladığım kariyerime, son 3 yıldır, çocukluk hayalim olan Astroloji ile devam ediyorum. Kim olduğumu merak edenler, Facebook sosyal medya hesabımda yer alan kısa bir özgeçmişimi okuyabilirler. İsteyenler Facebook veya Instagram hesabıma mesaj atarak benimle bağlantıya geçebilirler.   Dönem dönem yazacağım astroloji yazıları ile artık bu köşeden

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İsmim Ece ERHAN KUL. Mühendislik ve iş güvenliği ile başladığım kariyerime, son 3 yıldır, çocukluk hayalim olan Astroloji ile devam ediyorum. Kim olduğumu merak edenler, Facebook sosyal medya hesabımda yer alan kısa bir özgeçmişimi okuyabilirler. İsteyenler Facebook veya Instagram hesabıma mesaj atarak benimle bağlantıya geçebilirler.
 
Dönem dönem yazacağım astroloji yazıları ile artık bu köşeden sizlere sesleneceğim. Amacım hem Astroloji ilminin derinliğine yönelik bazı bilgiler vermek, hem de gökyüzündeki önemli hareketlerin bizleri nasıl etkileyeceğinden bahsetmek.
 
Tarz olarak burç yorumuna karşı bir insanım. Çünkü gökyüzündeki milyonlarca değişkeni 12 burca indirgemek; hem bu kadim ilme, hem de bu ilmin Hakk’ın rahmetine kavuşmuş büyük üstatlarına büyük haksızlık olacaktır düşüncesindeyim.
 
Evet! Astroloji dünyasının derinliklerine bir de benimle dalmaya hazırsanız, buyrun ilk yazıma…
23 Ekim Çarşamba günü itibariyle, Türkiye’deki pek çok astroloğun kullanmadığı, hatta belki farkında bile olmadığı çok önemli bir nokta Oğlak burcuna geçti.
Gökyüzünde zaten Oğlak’ta yerleşmiş Satürn, Plüton ve Güney Ay Düğümü’nün de etkisiyle; özellikle son 1 yıldır herkes statüsünü, kariyerini ve imajını korumak adına her şeyi yapar ve manipülatif davranır modda zaten.
 
Bu bahsettiğim noktanın da Oğlak’a geçmesi bunu arttıracak. Ancak tam olarak etkisini 2019 Aralık ayı başındaki Jüpiter Oğlak geçişi ile daha çok hissettirecek. Arkasından 26 Aralık’ta bir Güneş tutulması yaşayacağız. Dolayısıyla tüm bu etkileri bir arada düşündüğümüzde, 2020 yılının ilk 3-4 ayının, özellikle para, mal, mülk gibi dünyevi beklentiler açısından çok da sevimli geçmeyeceğini söyleyebilirim.
17 Temmuz 2019’da bir Ay tutulması gerçekleşmişti ve herkesin hayatında bir şekilde yaşayacağı “karmik hakediş”lere dikkat çekmekteydi. İşte 2020 yılının ilk 4 ayı “karmik hakedişler”in etkisini en hızlı göstereceği aylar olacak.
2020 yılı çok sert etkili bir yıl olacak. 2021 ve 2022’de etkiler yumuşasa da, dünya olarak büyük değişimlerin eşiğindeyiz. Pek çok dengenin değiştiğini görecek ve doğru olduğuna emin olduğumuz pek çok şeyin gerçek yüzüyle tanışacağız. Elbette değişim kolay olmaz. Bu yüzden alışkanlıklarına ve elindekilere sıkı sıkıya tutunan ve inat edenlerimiz çok zorlanacaklar. Bu yıllarda biraz esnek olmakta fayda olacağı kanısındayım.
Bu yazıyı negatif manipülasyon veya korkutma amaçlı yazmıyorum. İyi niyetle yazılmış bir uyarı yazısı olarak düşünün lütfen.
Bugünden başlayarak; objektif bir bir biçimde davranışlarınızı değerlendirin ve yaptığınız yanlışlarla yüzleşin. Değişmeniz gerekiyorsa bunun için adım atın. Hayata sadece statü, kariyer, para-pul olarak bakmayın. Dışınızı değil, içinizi zenginleştirmeye daha fazla önem verin ki, 2020 yılı itibariyle gökyüzünün getireceği “karmik hakediş”leriniz de olumlu yönde olsun.
Sevgilerimle.
 
Ece ERHAN KUL
(Analitik Spiritüel Astrolog)
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.