SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR ASLAN GEÇİŞİ VE ETKİLERİ

Tanrıların habercisi Hermes ile özdeşleştirilen, bilgi ve iletişimin yöneticisi Merkür; 5-20 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerliyor olacak. Kısa süreli Merkür Aslan geçişi, kollektif anlamda; abartılı hareketler, övüngenlik, büyük düşünme ve büyük oynama, bu yüzden büyük ticari atılımlar ve borçlara girme, etrafındaki insanlara hükmeder şeklinde davranma, dobra hareketlerde bulunma, eğlenmek ve dikkat çekmek için her

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Tanrıların habercisi Hermes ile özdeşleştirilen, bilgi ve iletişimin yöneticisi Merkür; 5-20 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerliyor olacak.
Kısa süreli Merkür Aslan geçişi, kollektif anlamda; abartılı hareketler, övüngenlik, büyük düşünme ve büyük oynama, bu yüzden büyük ticari atılımlar ve borçlara girme, etrafındaki insanlara hükmeder şeklinde davranma, dobra hareketlerde bulunma, eğlenmek ve dikkat çekmek için her şeyi yapma modunu devreye sokacaktır.
Tüm geçiş boyunca Güneş de Aslan burcunda olduğundan; abartılı, renkli, parlak ve albenili giysiler giyme isteğinde de artış olacaktır.
Elbette bu bahsettiklerin genel etki.
Merkür, kısa süreli Aslan burcu yolculuğu boyunca pek çok astrolojik noktayla görünüm de yapacak olduğundan; bu dönemi tarih aralıkları vererek anlatmakta fayda var.
5-8 Ağustos arasında => Özellikle evlilikler ve ticari iş ortaklıklarında, her iki taraf da kendi haklılığını ortaya koyacak şekilde davranmak ister ve ego savaşına girerlerse; ilişkilerine zarar verebilirler.
8-13 Ağustos arasında => İnsanların birbirleriyle abartılı, orijinal, tuhaf, aniden patlayan bir sinirle iletişim kurma ihtimalleri yüksek. Herkes kendi bildiğinin doğru olduğunu iddia edecek ve başkalarından fikir almak istemeyecektir. Bu süreçte; fazla abartılı düşünme ve maddi gelirleri arttırma isteği sebebiyle, gerçeklerden uzak ve sonu zarara götürecek yatırımlara girmemeye dikkat etmek gerekiyor.
14-20 Ağustos arasında => Daha önce tedavisinin bulunduğu zannedilen bir hastalık tüm dünyaya tekrar kendisini hatırlatabilir. Ya da daha önce bir hastalık atlatmış olanların hastalıkları tekrar kendisini hatırlatabilir. Her iki olasılığı da tamamen negatif bir durum olarak düşünmeyin ve sadece Corona’ya yormayın. Bu defa gerçekten kesin tedavisi bulunabilecek bir hastalık kendini hatırlatıyor olarak değerlendirin.
Yine aynı tarih aralığında kollektif anlamda insanlar arasındaki ego çatışmaları yüzünden kavga dövüşe gitme durumu söz konusu olabilir.
Aynı etki dünya liderleri arasında da meydana gelir diye düşünüyorum. Üstüne üstlük, tam da 19 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeniay var. Ülkeler arası politikalar ciddi anlamda darmadağın olabilir ve o çok riskli gördüğüm savaş ortamına doğru gidilebilir.
Savaş konusundan Haziran ortasından beri bahsediyorum biliyorsunuz. O tarihlerde gökyüzünde vatanseverlik vurgusu ve pasif bir Yengeç enerjisi vardı. Ama artık Aslan enerjisi hâkim gökyüzüne ve Aslan demek cesaret demektir, gözü pek olmak demektir. Anlayacağınız asıl şimdi korkmalıyız dünya liderlerinden. 2 aydır karşılıklı birbirlerine bilendiler ve Aslan vurgusunun etkisiyle artık gözleri politika filan görmez diye düşünüyorum.
İnşallah yanılırım
14-20 Ağustos arasındaki süreci hem bireysel hem kollektif anlamda, ancak egomuzu ve sinirimizi dizginlemeyi başarabilirsek sağ salim atlatabiliriz. Yoksa hep beraber yandık…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.