SON DAKİKA
Hava Durumu

Merkür balık geçişi ve Merkür retrosu

Bugüne Balık burcuna geçmiş Merkür ile uyandık. Merkür Balık burcunda ilerlerken, 16 Şubat tarihinde retroya girecek. 4 Mart’ta retrosuna Kova burcunda devam ederek, 9 Mart’ta tekrar ilerlemeye başlayacak. 16 Mart’ta tekrar Balık burcuna geçerek, 11 Nisan’da Balık burcundaki geçişini  tamamlayacak. Özetle; 3-16 Şubat ve 16 Şubat–11 Nisan arasında ileri pozisyonda Merkür Balık ve 16 Şubat-4

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bugüne Balık burcuna geçmiş Merkür ile uyandık. Merkür Balık burcunda ilerlerken, 16 Şubat tarihinde retroya girecek. 4 Mart’ta retrosuna Kova burcunda devam ederek, 9 Mart’ta tekrar ilerlemeye başlayacak. 16 Mart’ta tekrar Balık burcuna geçerek, 11 Nisan’da Balık burcundaki geçişini  tamamlayacak. Özetle; 3-16 Şubat ve 16 Şubat–11 Nisan arasında ileri pozisyonda Merkür Balık ve 16 Şubat-4 Mart arasında ise retro pozisyonda Merkür Balık etkisini deneyimleyeceğiz.
Zihin ve mantık gezegeni Merkür’ün, hissel Balık burcunda olmasından dolayı, Merkür Balık burcunda çok etkili çalışmayacak, somut değil, soyut şeylerin peşinde olunacaktır. Kollektif anlamda; kendini kandırmaya meyil, hayalcilik ve sezgisellik, duyarlılık, spiritüel konulara merak, herşeyi gizlilik içinde yapma isteği ve yarım kalmış işleri tamamlamak gibi durumlar söz konusu olabilir.
Ticaretle alakalı bir gezegen olan Merkür’ün, Balık’ta iken para hesabı yapmakta çok başarılı olunacağı ve/veya güncel hayata ilişkin somut detaylarla ilgilenmekte başarılı olunacağını söylemek pek de mümkün olmayacaktır. Özellikle 16 Şubat – 11 Nisan arasında; ticaret hayatında yanlış anlamalar, fazla hayalcilik ve atılım isteği ile başlanan işlerde çuvallanılabilir. Merkür retrosu boyunca yeni bir ticari atılım yapmaktansa, daha önce başlanmış ticari projeleri tamamlamak daha doğru olacaktır. 5-8 Şubat ve 20-23 Mart arasında, ticaret hayatında parasal kayıplar ve hayalkırıklıkları yaşama potansiyeli mevcut. Özellikle 20-23 Mart arasında Merkür de retro da olacağı için, ticari anlaşmalara ekstra dikkat etmek gerekiyor.
Merkür Balık’ın en iyi yanı; insanlara duyulan şevkatin ve maneviyatın artması, sezgilerde artış ve sanatsal anlamda yazı, senaryo, şiir gibi eserlerin büyük bir ilhamla üretilmesi açısından uygunluğu olacaktır. Özellikle 16 Şubat – 11 Nisan arasında, bu konuda ciddi sanat eserleri üretilebilir.
Yükselen Koç ve yükselen Aslan’lar, özellikle 5-11 Şubat, 20-27 Mart ve 1-6 Nisan arasında, mistisizm ve psikoloji konusundaki meraklarının ve araştırma isteklerinin arttığını farkedebilir, psişik yeteneklerinin coştuğunu hissedebilirler.
Yükselen Terazi’ler, özellikle 1-2 Nisan’da, geçici etkili döküntülere, ayaklarında oluşabilecek siğil ve mantarlara karşı dikkatli olsunlar.
Kollektif anlamda 9-13 Nisan arasında ise; işin içinde suyun olduğu her türlü kazaya karşı dikkatli olunması gerekiyor. Su baskını, sel, su borusu patlaması gibi, işin içinde suyun olduğu konularda herhangi bir uyarı alırsanız ya da herhangi bir kaza tehlikesi filan söz konusuysa; konuyu göz ardı etmeyin, çözüme kavuşturmaya çalışın ve kendi bildiğinizi okumayın!
Merkür Balık enerjisi ruhsallığa bir davet niteliğinde gördüğünüz üzere. Merkür’de yaşayacağımız retro ile beraber, geçmişte yarım bırakılan şeyleri temizlemek için de bir fırsat niteliğinde. Değerlendirmeyi başarabilenler için elbette…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.