SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR BAŞAK GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Kısa etkili Merkür Aslan geçişinin ardından, dün itibariyle Merkür’ün Başak burcundaki yolculuğu başladı. 22-26 Ağustos arasında; eğitim konusu hayatlarımızda gereğinden fazla gündem oluşturabilir. Hem Merkür Başak’ın hem eğitim hem de sağlık vurgusunu öne çıkarması sebebiyle; 30 Ağustos’ta Corona sebebiyle kontrollü olarak açılması planlanan yeni ders yılıyla ilgili pek çok tartışmalar gündemde olabilir. Belli ki aileler

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Kısa etkili Merkür Aslan geçişinin ardından, dün itibariyle Merkür’ün Başak burcundaki yolculuğu başladı.
22-26 Ağustos arasında; eğitim konusu hayatlarımızda gereğinden fazla gündem oluşturabilir. Hem Merkür Başak’ın hem eğitim hem de sağlık vurgusunu öne çıkarması sebebiyle; 30 Ağustos’ta Corona sebebiyle kontrollü olarak açılması planlanan yeni ders yılıyla ilgili pek çok tartışmalar gündemde olabilir. Belli ki aileler evlatlarının sağlığı ile eğitim hayatları arasında kalacaklar bu kısa sürelik dönemde. Bu konuda en fazla etkiyi yükselen Boğa’ların alacağını düşünüyorum.
Özellikle 26 Ağustos – 4 Eylül arasında; zihinsel canlılık, üretime katkıda bulunma isteği ve yüksek motivasyon vurgusunu ön planda olacaktır. Özellikle Corona aşısının uygulanması ve alternatif tedavi yöntemleri üzerinde ciddi bir yoğunlaşma olacağını hissediyorum bu süreçte. Bu konuda oldukça orijinal fikirler üreten araştırmacılar olabilir. Ancak yine de öne sürülen fikirlerin sonuçlarıyla ilgili beklenilen gelişmeler kaydedilemeyebilir, çünkü belirsizlik vurgusu var gökyüzünde.
26 Ağustos – 4 Eylül arasında; insanlar tekrar Corona konusundaki tedbirlere uymak zorunluluğu hissedebilir ve sağlıkları konusunda pimpirikli tavırlar içerisine girebilirler. Özellikle 26 Ağustos ve 1-3 Eylül arasında, kısa süreli sokağa çıkma yasakları tekrar gündeme getirilebilir ve başlatılabilir.
1-4 Eylül arasındaki süreçte; yükselen Koç’lar ve yükselen Terazi’ler sağlık ve beslenmeye daha çok önem vermeye başlayarak; diyetisyene, doktora gitme, çeşitli tahlil ve tetkikler yaptırma gibi faaliyetlerde bulunabilirler. Pek çok yükselen Koç’un bu döneme diyete girmek isteyeceğini düşünüyorum.
Özellikle 24-31 Ağustos arasında, Merkür Başak’ın coşturacağı takıntılı ve kuşkucu ruh hali; özellikle yükselen Boğa ve yükselen Balık’ların evlilik ve ilişkileri üzerinde oldukça etkili olacaktır. Partnerden beklentiler de bu dönemde oldukça artacaktır.
Merkür Başak dönemi, 5 Eylül’deki Merkür Terazi geçişi ile sonlanacak kısa etkili bir dönem. Bu yüzden bu dönem hakkında çok da uzun uzadıya bir şeyler yazmaya pek gerek yok.
Ancak Merkür Başak’ın bizlere yapacağı en büyük fayda; Corona pandemisi sonrası normalleşme sürecinin anormalleşme sürecine dönüşmesi ve kontrolsüz sosyalleşme yüzünden artan vaka sayıları yüzünden, bizlere tekrar sağlığımızın önemini hatırlatacak olması!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.