SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR İKİZLER GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Zeka, iletişim, eğitim, ticaret ve sosyalleşme gezegeni Merkür, Pazartesi günü, yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçti.   Corona tedbirlerinin yumuşamaya başladığı günlere denk gelen bu geçişin etkisiyle; gezme-tozma, telefonla konuşma, kardeşler, yakın arkadaşlar ve yakın akrabalarla iletişim kurma ve sohbet modu ön plana çıkacaktır.   Ancak 12-15 Mayıs arasındaki süreçte, zihni ve algılamayı aktifleştiren gökyüzü görünümleri

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Zeka, iletişim, eğitim, ticaret ve sosyalleşme gezegeni Merkür, Pazartesi günü, yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçti.
 
Corona tedbirlerinin yumuşamaya başladığı günlere denk gelen bu geçişin etkisiyle; gezme-tozma, telefonla konuşma, kardeşler, yakın arkadaşlar ve yakın akrabalarla iletişim kurma ve sohbet modu ön plana çıkacaktır.
 
Ancak 12-15 Mayıs arasındaki süreçte, zihni ve algılamayı aktifleştiren gökyüzü görünümleri sebebiyle; pek çok kişi kendisinden saklananları fark etmeye başlayabilir. Zihni aktif olsa da, duygularıyla hareket etmeyi seçebilir.
 
16-20 Mayıs arasında, her tür iletişimde, fevri ve dürtüsel tavırlardan uzak durmak gerek!
 
Merkür İkizler geçişi boyunca Venüs de retro yapıyor olacak. Venüs retrosu etkisiyle, “yap bir şey olmaz” mantığıyla yalan yanlış ilişkilere girme isteği artacaktır. Bu sebeple, özellikle 20-25 Mayıs arasında, ilişkilerle ilgili pek çok dedikodu ve skandal patlak verebilir.
 
Merkür İkizler; 11-28 Mayıs arasında sürecek kısa bir dönem. Bu dönemin vereceği aktif zihin yapısını; bilgi ve entellektüaliteyi arttırmak adına kullanmak faydalı olacaktır.
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.