SON DAKİKA
Hava Durumu

Merkür Koç geçişi ve etkileri

11 Nisan Cumartesi günü itibariyle Merkür, Koç burcuna geçiş yaptı. Merkür’ün Koç’taki yolculuğu 11-27 Nisan tarihleri arasında sürecek. Corona hastalığına ilişkin tedbirler yüzünden, yüz yüze iletişimi oldukça sınırlı tutmak zorunda kaldığımız şu günlerde, Merkür Koç geçişinin meydana gelmesi aslında çok da hoş olmadı. Hem Merkür Koç süresince astrolojik olarak Corona’dan kurtulmamız pek de mümkün görünmüyor;

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2020 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2020 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

11 Nisan Cumartesi günü itibariyle Merkür, Koç burcuna geçiş yaptı. Merkür’ün Koç’taki yolculuğu 11-27 Nisan tarihleri arasında sürecek.
Corona hastalığına ilişkin tedbirler yüzünden, yüz yüze iletişimi oldukça sınırlı tutmak zorunda kaldığımız şu günlerde, Merkür Koç geçişinin meydana gelmesi aslında çok da hoş olmadı. Hem Merkür Koç süresince astrolojik olarak Corona’dan kurtulmamız pek de mümkün görünmüyor; hem de bahar geldi, havalar güneşli, insanlar evde kalmaktan ve iletişim kurmamaktan sıkıldı. Mars hala Kova burcunda ve de özgürlük hissini coşturmaya devam ediyor. Şu durumda, insanların Merkür Koç’un sabırsız, fevri, aceleci, dürtüsel ve hevesli hareketlerine karşı koyabilmesi, küstah ve kırıcı konuşmalar yapmaması, diğer insanlarla olan iletişimde meydan okuyan tavırlara girmemesi oldukça büyük bir irade gücü gerektiriyor anlayacağınız.
30 Mart’ta yayınladığım Mars Kova geçişi ile ilgili olan yazımda; insanların sokağa çıkıp sosyal hakları için mücadele etmek isteyeceklerine dikkat çekmiştim. 9 Nisan’daki Terazi dolunayı yazımda da ayrıca, yağmalamadan uzak durun ve biz bilinci ile hareket edin diye özellikle uyarmıştım. Hemen 1,5 gün sonrasında, 10 Nisan Cuma akşamı ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı öncesinde marketlerde ve fırınlarda oluşan izdihamı ve yağma bilincini gördük. Ki Merkür Koç geçişi henüz gerçekleşmemişti. Sadece Mars Kova etkisi ve 9 Nisan’daki Terazi dolunayı bile yaptırabildi bunu insanlara.
Yine bir sokağa çıkma yasağı tedbiri getirilirse, artık Merkür de Koç’ta olduğundan; bu defa insanların yaratacağı izdiham çok daha büyük olabilir. Bu yüzden Merkür Koç döneminde, özellikle 13-21 Nisan arasında; aceleci, kavgacı ve dürtüsel tavırlara teslim olmamak gerekiyor.
Peki böyle bir enerjiyi hangi konulara kanalize ederek, doğru bir şekilde kanalize edilebilir?
Özellikle 13-23 Nisan arasında; internet yoluyla ya da kitap okuyarak, merak uyandıran konular hakkında yeni bilgiler edinilebilir ve bu yolla bilgi dağarcığı geliştirilebilir. Böylece Merkür Koç’un yol açması muhtemel iletişim sorunlarının önüne geçilmiş olunacaktır.
İnsanlık olarak; ben yerine biz olmayı en kısa sürede öğrenebilmemiz için neler mümkün? Bundan daha iyi nasıl olur?
Sevgilerimle.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.