SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR RETRO SÜRECİ

27 Eylül’de başlayan Merkür’ün Akrep geçişi ile ilgili olarak daha önce bir video yayınlamıştım. Videomda, Merkür Akrep geçişinin hayatımıza getirmesi potansiyel olaylardan bahsetmiş ve Merkür’ün bir süre de retro yapacağından bahsetmiştim. Merkür retrosu toplamda 13 Ekim – 4 Kasım arasını kapsayacak olan bir dönem. Ancak bu dönemi de 2 parça halinde anlatmak lazım. Çünkü Merkür

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2020 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2020 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

27 Eylül’de başlayan Merkür’ün Akrep geçişi ile ilgili olarak daha önce bir video yayınlamıştım. Videomda, Merkür Akrep geçişinin hayatımıza getirmesi potansiyel olaylardan bahsetmiş ve Merkür’ün bir süre de retro yapacağından bahsetmiştim.
Merkür retrosu toplamda 13 Ekim – 4 Kasım arasını kapsayacak olan bir dönem. Ancak bu dönemi de 2 parça halinde anlatmak lazım. Çünkü Merkür 13-28 Ekim arasında Akrep burcunda, 28 Ekim-4 Kasım arasında ise Terazi burcunda retro yapacak.
13-28 Ekim arası: Genel olarak insanların aniden akıllarına gelen eksantrik fikirlerle çevirmeye çalışacağı entrikalar, gizli oyunlar ve manipülatif hareketlerin artacağını söylemek mümkün.
Yükselen Boğa, yükselen Yengeç ve yükselen Koç’ların bu dönemde cinsel takıntıları aşırı artarak, özellikle 21-28 Ekim arasında takıntılı partnerleri hayatlarına sokma ihtimalleri yüksek. Yükselen Terazi‘ler bireysel ve yükselen Boğa’lar ise ortaklaşa parasal gelirleri konusunda; özellikle 21-28 Ekim arasında artan aşırı maddiyat takıntıları yüzünden yanlış kararlar verebilir ve bu yüzden maddi kayıplara uğrayabilirler. Bu dönemde para takıntıları yüzünden yanlış yatırımlara girmemeye dikkat etmeliler.
28 Ekim-4 Kasım arası: Ticaret hayatında 13 Ekim’deki Merkür retrosuyla beraber daha artacak olan nakit sıkıntısının, dünya çapında pek çok şirketin konkordato ve iflas ilan etmesine sebep olacağını söylemek mümkün. Dünya piyasalarındaki çöküş de bu tarihler itibariyle başlayacaktır.
Yükselen Koç’ların bu dönemde evlilik ve iş ortaklıklarında parasal sorunlar yüzünden haklılıklarını ortaya koymaya çalışmakta zorlanmaları, hatta bitişler yaşamaları muhtemel. Yapacakları anlaşma ve sözleşmelerde de hukuki bazı sorunlar yaşayabilirler. Yükselen İkizler, daha çok aşk hayatları ve çocuklarıyla olan ilişkilerinde zorlanabilir ve yanlış anlaşılabilirler. Yükselen Aslan ve yükselen Kova’lar eğitim hayatlarındaki öğretmenleri ve diğer otorite figürleriyle yanlış anlaşılma kaynaklı sorunlar yaşayabilirler. Yapacakları iş anlaşma ve sözleşmelerinde sıkıntılar çıkabilir.
Merkür retro dönemini ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde; Ekim ayı başında Merkür Akrep’in etkisiyle artmaya başlayan döviz ve özellikle altın fiyatlarının, Merkür retrosu başladıktan sonra 16 Ekim civarında, bir başka ülkeyle yaşayacağımız bir diplomatik krizden kaynaklı olarak daha da artacağını düşünüyorum.
21 Ekim’den sonra gökyüzünde fırsatçılığı coşturan görünümler de olduğundan; 13-28 Ekim arası spekülatif yatırım yoluyla gelirini katlamak isteyenler çok olacaktır. Kimsenin yatırım ya da üretim yapmak istememesinden kaynaklı olarak nakit akışının kısıtlanması sonucunda, ekonomi yönetimiyle ilgili olarak hükümetin sert bazı kararlar alınacağını düşünüyorum.
Bu kararlar sebebiyle, spekülatif yatırımlardan elde edilmiş olan gelirler 30 Kasım’a kadarki süreçte elinizden uçup gidebilir de. Yani Merkür retrosuyla beraber ülkemizdeki finansal dengeler inanılmaz değişebilir ve pek çok kişi ya da şirketin evdeki hesabı çarşıya uymayabilir.
Kazandığınıza bile güvenmeyin bu dönemde!
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.